Estate Vest

Nyheter – Vest Norge

eindeks_logo_sort_2

 

Hvem leverer hva til eiendomsbransjen? Estate Vest sin Eindeks gir deg oversikten. Velg kategori og søk.

Tilbake til oversikt
 • Backer

  Bransjer: Eiendomsbesittere/Utviklere  Tlf 55 11 52 00
  www.backer.no

  Backer Eiendom eier ca 50.000 m2 kontor-, sykehus-, helse-, skole- og kombinasjons-lokaler i ulike bygg i aksen Bergen sentrum til Flesland. Eiendommene er fleksible, miljøvennlige og moderne. Våre leietakere er både offentlige virksomheter og private firma. Backer forvalter selv alle eiendommene i porteføljen. Backer utvikler også eiendommer i samarbeid med andre. Vi kan i den forbindelse ta ansvaret for utvikling, prosjektledelse, hjelp til finansiering og gjennomføring av prosjekter. Backer Bolig er en trygg samarbeidspartner på veien til ditt nye hjem. Vi har lang erfaring som utvikler og vet hva som kjennetegner et godt boligprosjekt.

 • Bara Eiendom

  Bransjer: Eiendomsbesittere/Utviklere

  Edvard Griegsvei 3 C, 5059 Bergen

  90 800 300
  www.baraeiendom.no

  Vi er en Bergens bedrift med en spennende og variert historie som feiret 100 år høsten 2014. Selskapet har gjennom årene drevet innen et mangfold av bransjer, men er nå et rendyrket eiendomsselskap. Med en attraktiv eiendomsportfolio, høy kompetanse og over 40 års erfaring i bransjen er Bara Eiendom et trygt og naturlig valg når det kommer til leie av butikk- og kontorlokaler. Bara Eiendom har geografisk sett valgt å investere i to hovedområder; Bergen sentrum og Kronstadparken like sør for sentrum. Den konsentrerte beliggenheten gjør oss i stand til å være tett på og yte den service som leietakerne forventer. Til forskjell fra mange andre eiendomsselskaper har vi valgt å ha det meste av våre tjenester inhouse. Dette innebærer blant annet at vi har en egen driftsavdeling som ivaretar våre eiendommer og sørger for at leietakerne trives. Markedsavdelingen yter personlig service og tett oppfølging av både eksisterende og nye leietaker. I de kommende årene vil utviklingen av Kronstadparken ha et særlig fokus. Vi planlegger å bli her i minst 100 nye år og ser frem til fortsettelsen!

 • DEAS Asset Management Norway AS

  Bransjer: Eiendomsbesittere/Utviklere

  Henrik Ibsensgt 100 P.O Box 2882 Solli 0230 Oslo

  info@deas.no
  www.deasgroup.com

  DEAS has a dedicated team of more than 100 investment professionals offering institutional investors, family offices and fund managers full access to premium investment opportunities in the Nordic real estate market. Our real estate portfolio totals EUR 8.5 bn through funds or segregated mandates. The portfolio consists of +500 properties in all market segments with a total of more than 3 million sq.m. in the Nordic countries.

 • DNB Næringseiendom

  Bransjer: Eiendomsbesittere/Utviklere

  Solheimsgaten 7c 5058 Bergen

  Tlf. 468 44 100
  www.leietakerdnb.no

  Vi er en av Norges største aktører innen næringseiendom. Vi forvalter ca. 900 000 kvm kontorbygg, kjøpesentre og hoteller, mens DNB Livsforsikring og DNB Scandinavian Property Fund eier porteføljen. Ønsker du å bli leietaker hos oss? Sjekk våre ledige kontoreiendommer!

 • Entra Eiendom

  Bransjer: Eiendomsbesittere/Utviklere

  Nygårdsgaten 95
  Sturla Hjelmervik
  Tlf. 915 30 011
  www.entra.no

  Entra er et av Norges ledende eiendomsselskaper. Vi tilbyr miljøledende og fleksible kontorbygg med sentral beliggenhet og høy kvalitet.

 • GC Rieber Eiendom

  Bransjer: Eiendomsbesittere/Utviklere

  Solheimsgaten 15 Postboks 990, Sentrum 5808 Bergen

  55 60 67 00
  www.gcrieber-eiendom.no

  GC Rieber Eiendom utvikler og forvalter sentrale lokaler i Bergen. Lokalene i våre bygg tilpasses leietakers behov og holder høy kvalitet. Vi har ca. 250 000 m2 utleieareal fordelt på ca. 5000 leietakere. For oss er det viktig å jobbe tett med våre leietakere. Vi har tro på nærhet til kunden og yter vårt beste for at arbeidsdagen til våre leietakere skal være så enkel og ukomplisert som mulig. Vårt mål er å ha bransjens mest fornøyde leietakere. GC Rieber Eiendoms bygg og områder kan by på fordeler som møterom og auditorium, kantiner, garderober og innendørs sykkelparkering, samt gratis utlån av sykler som kan benyttes i arbeidstiden. Vi har også en elbilring der våre leietakere kan melde seg inn og få tilgang til 2 elbiler. Vi tilbyr selvsagt parkering for både leietakere og gjester. GC Rieber Eiendom er en vital og viktig del av konsernet GC Rieber.

 • Linstow AS

  Bransjer: Eiendomsbesittere/Utviklere

  Tjuvholmen alle 5, 0250 Oslo Postboks 1594 Vika, 0118 Oslo
  Camilla E. Preus
  23 11 96 00
  post@linstow.no

  I Linstow går vi på jobb for å skape steder der folk har lyst til å bo, jobbe og møtes. Vår ambisjon er å bidra til god livskvalitet - og gode samfunn. Bygg påvirker livskvalitet, samhandling og samfunnsutvikling. Som heleid selskap av Awilhelmsen AS har vi et langsiktig perspektiv, og jobber kontinuerlig for å utvikle bygg og steder til beste for kunder, brukere og miljøet. Våre medarbeidere har vært sentrale i utviklingen av blant annet Aker Brygge, Bjørvika, Deichman, Nasjonalmuseet og Fornebu. Vi har også skapt en rekke attraktive hoteller og destinasjoner i utlandet. Vi setter sammen fler-faglige team for å utvikle løsninger der mennesker og miljø står i sentrum. Det innebærer blant annet at vi utvikler nye konsepter gjennom hele livsløpet, tilrettelegger for god sammensetning av leietakere og tar i bruk verdiøkende teknologi. Vår ambisjon er å bidra til god livskvalitet og gode samfunn.

 • Midgard

  Bransjer: Eiendomsbesittere/Utviklere

  Møllendalsveien 65C, 5009 Bergen
  post@midgardgruppen.no
  +47 55 23 60 00
  www.midgardgruppen.no

  Midgard er et moderne eiendomsselskap med en langsiktig tilnærming til utvikling og drift av bolig- og næringseiendom. Vi drifter og forvalter eiendommene våre selv, noe som gir oss god kontroll på eiendomsmassen, samtidig som vi er tett på leietakerne og deres daglige behov og ønsker. Det meste av vår eiendomsportefølje er i Bergen, men vi har også eiendommer i Oslo, Stavanger, Ålesund, på Voss og i Litauen.

 • Odfjell Eiendom

  Bransjer: Eiendomsbesittere/Utviklere

  Nygårdsgaten 114, 5008 Bergen ko@odfjell-eiendom.no

  55 21 50 00
  www.odfjell-eiendom.no

  Odfjell Eiendom ble etablert i 1995, og er nå blitt en sentral eiendomsaktør i Bergen. Odfjell Eiendom eier ca. 100 000 kvm. næringseiendom. Vi eier sentrale bygg i Bergen sentrum i tillegg til eiendommer på Kokstad og i Fyllingsdalen. Vår egen organisasjon drifter byggene, i tillegg drifter vi ca 55 000 kvm for andre eiendomsbesittere. Vi er et eiendomsselskap som tar godt vare på leietakerne våre. Våre bygg skal fremstå representativt og driftsavdelingen gjennomgår kontinuerlige kontroller og vedlikehold av eiendommene. Vi har gode samarbeidspartnere innenfor ulike fagfelt slik at vi sammen sørger for at nye leietakere kommer seg raskt på plass og at våre leietakere ellers blir godt ivaretatt.

 • Theodor Eiendom AS

  Bransjer: Eiendomsbesittere/Utviklere

  Øvre Ole Bullsplass 1
  Ole-Jørgen Fæø
  +47 909 98 117
  https://www.theodoreiendom.no/

  Theodor Eiendom AS er et familieeid eiendomsselskap i Bergen. Selskapet har en spredd portefølje bestående av sentrumsnære kontor- og handelseiendommer, næringslokaler, og eiendommer for lager / industri i området Kokstad, Godvik og Sotra. Eiendommene våre skal fremstå med helhetlige miljøkonsepter for trivsel, helse og energi, og selskapet oppfører nye eiendommer med mål om å oppnå Breeam Excellent. Også i eiendommens driftsfase har vi stort fokus på miljø og energiforbruk, og vi strekker oss langt for å optimalisere eiendommene våre, men mål om å komme våre leietakere og miljøet generelt til gode.

 • VestenFjeldske Eiendom AS

  Bransjer: Eiendomsbesittere/Utviklere

  Torget 7 5014 Bergen

  +47 91 38 19 32
  http://www.vfeiendom.no/

  VestenFjeldske Eiendom AS ble etablert i 2000 og er et datterselskap av Reitan Eiendom AS. Selskapets forretningsidé er å bygge opp en stor eiendomsportefølje i Bergen sentrum, samt et antall førsteklasses REMA Eiendommer på Vestlandet. VestenFjeldske Eiendom eier en rekke spennende eiendommer innenfor dette området som vi drifter, utvikler og forvalter selv. Med den beste beliggenheten på eiendommene og god standard på lokalene skal vi være et naturlig førstevalg når det kommer til leie av kontor, bolig, restaurant- og butikklokaler. Utstyr og produkter i eiendommene skal være moderne og fremtidsrettet, med fokus på miljø og bærekraft.

 • WCI AS

  Bransjer: Eiendomsbesittere/Utviklere

  Kokstadflaten 30 5257 Kokstad
  eiendom@wci.no
  915 53 433
  https://wci.no/eiendom

  WCI er et solid selskap som driver med utleie og utvikling av eiendom, handel og shipping. Eiendomsavdelingen er en av Bergens største og vi er stolte eiere av 300 000 kvm eiendom, fra nord til sør i vårt langstrakte land. Langsiktighet, fleksibilitet og dialog er nøkkelord for å oppnå trivsel og langvarige leieforhold. Kontakt oss gjerne for en hyggelig og uformell eiendomsprat.

 • Zurhaar AS

  Bransjer: Eiendomsbesittere/Utviklere

  Østre Nesttunvei 20

  Tlf. 55 11 22 50
  www.zreiendom.no

  Zurhaar AS – Eiendomsdivisjonen, er et selskap i Zurhaar konsernet. Vår oppgave er utleie, drift og forvaltning av konsernets eiendommer i Norge. Vi tar hånd om disse oppgavene selv, slik at våre leietakere kan ha tillit til at vi vil være en god samarbeidspartner gjennom hele leieforholdet. Konsernet har eiendommer i Bergen, Askøy, Bømlo, Fornebu, Krøderen, Tranås (Sverige), Lotz (Polen), Sanford Maine (USA) og Saltwell Park (Newcastle UK). Samlet areal er ca. 170.000 m2

Nyhetsbrev Estate-Vest

Motta gratis nyhetsbrev fra estatevest.no