Estate Vest

Nyheter – Vest Norge

eindeks_logo_sort_2

 

Hvem leverer hva til eiendomsbransjen? Estate Vest sin Eindeks gir deg oversikten. Velg kategori og søk.

Tilbake til oversikt
 • DNB Næringsmegling

  Bransjer: Næringsmeglere

  Solheimsgaten 7 C, 5058 Bergen
  Haakon Jard Veidung

  www.dnbnaringsmegling.no

  Vi er landets ledende megler innenfor næringseiendom med kontor i de fire største byene i Norge. Vi skal være den foretrukne samarbeidspartner for eiere, investor og for deg som benytter våre tjenester.

 • EiendomsMegler 1 NæringsEiendom

  Bransjer: Næringsmeglere

  Krinkelkroken 1, 5809 BERGEN
  Petter Grevstad Theodorsen
  90 41 17 76
  www.em1ne.no

  Kontakt også: Kurt Furnes Tlf: 90412270. Vi er regionens største aktør innen næringseiendom. Vi har regionens beste ekspertise innen næringseiendom i et sterkt fagmiljø under navnet EM1 NæringsEiendom. Vi er en del av SpareBank 1 SR-Bank konsernet som kompletterer vår kompetanse på finansieringsløsninger og corporate-tjenester. Vi er etablert i Kristiansand, Stavanger og Bergen. Gjennom SpareBank 1 og EiendomsMegler 1 har vi også sterke samarbeidspartnere landet forøvrig. Vi har dyktige og erfarne næringsmeglere som kjenner markedet godt. Vår oppgave er å gi deg det fulle og hele bildet av eiendomsmarkedet i det området du opererer. Vi har analyser, statistikkene, prognosene og følger med kontinuerlig. Vi er oppdatert, har oversikten og ser mulighetene. Dessuten er beslutningslinjene våre korte. Det betyr effektiv og rask saksgang. Også den dagen du trenger corporate tjenester og finansieringstilbud.

 • KVADRAT NÆRINGSUTLEIE AS

  Bransjer: Næringsmeglere

  Lars Hilles gate 20 a
  post@kvadratutleie.no
  55 90 00 20
  www.kvadratutleie.no

  Med kontor i Bergen og årelang inngående kjennskap og erfaring fra lokalmarkedet i vår del av landet er vi godt posisjonert til å betjene eksisterende og nye kunder. Vi spesialiserer oss på utleie av næringslokaler og næringsbygg på Vestlandet. Kvadrat Næringsutleie AS eies 50/50 av Kyte Næringsmegling AS og Estate Management AS. Kyte Næringsmegling AS har siden 1996 vært et av Bergens ledende næringsmeglere. Kyte Næringsmegling AS har høy kompetanse og lang erfaring, og har gjennom dette opparbeidet en betydelig markedsforståelse og et solid nettverk. Estate Management AS er en uavhengig profesjonell eiendomsforvalter som forvalter og utvikler alle typer næringseiendommer. Kvadrat Næringsutleie AS vil i tillegg til egen kompetanse trekke veksler på kunnskapen og erfaringen innen eierselskapene. Med tverrfaglig erfaring og spisskompetanse innen næringsmegling, økonomi, drift- og forvaltning og markedsføring kan vi tilby utleiere og leietakere tjenester av høy kvalitet. Våre tjenester er næringsmegling; herunder utleie og fremleie, samt relevante rådgivningstjenester for utleiere og leietakere. Med oppmerksomhet på god kommunikasjon, oppfølging og relevant rådgivning er vi til stede gjennom hele prosessen.

 • WPS Næringsmegling

  Bransjer: Næringsmeglere

  Damsgårdsveien 45, 5058 BERGEN

  55 56 00 99
  www.wps.no/

  Vi tilbyr markedsledende kompetanse innen salg, utleie, leietakerrådgivning, verdivurdering og analyse av næringseiendom.

Nyhetsbrev Estate-Vest

Motta gratis nyhetsbrev fra estatevest.no