Estate Vest

Nyheter – Vest Norge

eindeks_logo_sort_2

 

Hvem leverer hva til eiendomsbransjen? Estate Vest sin Eindeks gir deg oversikten. Velg kategori og søk.

Tilbake til oversikt
 • DNB Næringsmegling

  Bransjer: Næringsmeglere

  Solheimsgaten 7 C, 5058 Bergen
  Aleksander Olsbø
  Tlf 402 04 111
  www.dnbnaringsmegling.no

  Vi er landets ledende megler innenfor næringseiendom med kontor i de fire største byene i Norge. Vi skal være den foretrukne samarbeidspartner for eiere, investor og for deg som benytter våre tjenester.

 • EiendomsMegler 1 NæringsEiendom

  Bransjer: Næringsmeglere

  Krinkelkroken 1, 5809 BERGEN
  Petter Grevstad Theodorsen
  90 41 17 76
  www.em1ne.no

  Kontakt også: Kurt Furnes Tlf: 90412270 Fredrik Stenevik Tlf: 92290575 Vi er regionens største aktør innen næringseiendom. Vi har regionens beste ekspertise innen næringseiendom i et sterkt fagmiljø under navnet EM1 NæringsEiendom. Vi er en del av SpareBank 1 SR-Bank konsernet som kompletterer vår kompetanse på finansieringsløsninger og corporate-tjenester. Vi er etablert i Kristiansand, Stavanger og Bergen. Gjennom SpareBank 1 og EiendomsMegler 1 har vi også sterke samarbeidspartnere landet forøvrig. Vi har dyktige og erfarne næringsmeglere som kjenner markedet godt. Vår oppgave er å gi deg det fulle og hele bildet av eiendomsmarkedet i det området du opererer. Vi har analyser, statistikkene, prognosene og følger med kontinuerlig. Vi er oppdatert, har oversikten og ser mulighetene. Dessuten er beslutningslinjene våre korte. Det betyr effektiv og rask saksgang. Også den dagen du trenger corporate tjenester og finansieringstilbud.

 • Kaland & Partners Næringsmegling

  Bransjer: Næringsmeglere

  Marken 19 5017 Bergen

  48 88 84 88 eller 48 88 84 40
  kalandogpartners.no/naering/

  Vår avdeling har erfarne medarbeidere med høy eiendomsfaglig kompetanse, et stort kontaktnett og god kjennskap til markedet.Vi leverer meglertjenester og rådgivning innen næringseiendom og har som mål å skape trygghet for våre kunder med høy kvalitet i arbeidet. Vi bistår våre kunder i alle fasene av handelen VED SALG: verdsettelse av eiendommens virkelige verdi definering av målgrupper tilrettelegging av dokumentasjon og prospekt markedsføring og visninger forhandlinger og utarbeidelse av kjøpekontrakt due diligence støtte til overtagelse og oppgjør VED KJØP strategi- og målutarbeidelse investeringsplan generell rådgivning målrettet søk etter kjøpsobjekt Ved målrettet søk etter kjøpsobjekter bistår vi både med kartlegging, verdivurdering av kjøpsobjekt, bistand og utarbeidelse av bud, forhandlinger, bistand og utarbeidelse av kjøpekontrakt i tillegg til overtagelse og oppgjør.

 • Newsec Basale Næringsmegling AS

  Bransjer: Næringsmeglere

  Vestre Strømkaien 7, 5008 Bergen

  Tlf. 99 11 86 66
  www.newsec.no

  Newsec Basale Næringsmegling er en landsdekkende næringsmegler. Vi har et tett samarbeid med hele Newsec, som har engasjerte medarbeidere med helhetlig blikk for næringseiendom og næringsmegling. Vi har et høyt kompetansenivå, kommersielt fokus og trekker synergier fra en unik tverrfaglig eiendomskompetanse. Våre medarbeidere har en dedikert ambisjon om å levere en langsiktig og helhetlig verdiøkning til deg som kunde. Newsec er et komplett kompetansehus innen eiendomsrelaterte tjenester mot næringseiendom, ta gjerne kontakt for faglig råd og bistand.

Nyhetsbrev Estate-Vest

Motta gratis nyhetsbrev fra estatevest.no