Estate Vest

Nyheter – Vest Norge

NYTT STYREMEDLEM: Christine Kahrs er nytt styremedlem i Norsk Eiendom. Stein Olaf Onarheim gir seg etter seks år som leder.

Kahrs inn og Onarheim ut av Norsk Eiendom

OSLO: Christine Kahrs (52) fra Kahrs Eiendom AS i Bergen ble valgt som fast møtende vararepresentant for Norsk Eiendom. Stein Olaf Onarheim har takket for seg etter seks år.

Torgeir Hågøy

fredag 29. april 2016 10:57 (Oppdatert 8. mai 2018 7:29 )

Christine Kahrs har engasjert seg i en rekke styrer og verv i Bergen bl.a i Ressursgruppe byutvikling i Bergen Næringsråd.
– Vi er svært fornøyd med å få Christine Kahrs inn i vårt styre. I tillegg til å ha vist engasjement for byutviklingen i Bergen, er hun hands on med prosjektutvikling i eget selskap. Gjennom sitt styreverv i Norsk Eiendom får hun anledning til å bidra til ansvarlig steds- og byutvikling også på nasjonalt plan, skriver Norsk Eiendom i en pressemelding.
Styret i Norsk Eiendom består for øvrig av Øystein Thorup (Oslo), Peter Groth (Bærum), Morten Jakhelln (Bodø), Anders Buchard (Hamar) og Marianne Tvenge (Oslo).
Nyvalgt leder for styret et Øystein Thorup. Til daglig er han administrerende direktør i Avantor AS. Thorup overtar etter Stein Olaf Onarheim fra Bergen som har vært styreleder i 6 år. Under Onarheims ledelse har Norsk Eiendom løftet seg slik at eiendomsbransjen har blitt mer synlig, kunnskapsbasert og seriøs.
– Med det nye styret er Norsk Eiendom godt rustet til å møte nye utfordringer i steds- og byutviklingen, skriver de videre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste nyheter Vest-Norge

Halvparten av alle hotellrom i Bergen sto tomme i Q1

Nyheter / fredag 26. april 2024

Slik blir nye Nøstet

Nyheter / torsdag 25. april 2024

Her vil Skanska bygge 100 nye boliger

Nyheter / torsdag 25. april 2024

Har planer om boliger på Paradis

Nyheter / onsdag 24. april 2024

Nytt boligprosjekt: Vil bygge opp mot 12.000 kvm i Ytre Sandviken

Nyheter / tirsdag 23. april 2024

Selger Strandgaten 223

Nyheter / søndag 21. april 2024

Nyhetsbrev Estate-Vest

Motta gratis nyhetsbrev fra estatevest.no