Estate Vest

Nyheter – Vest Norge

STYRER OPUS: Daglig leder Nancy Jøssang og styreleder Katrine Trovik.

Tidligere DNB-topp blir styreleder i OPUS

Katrine Trovik har blitt valgt som ny styreleder i by- og stedsutvikleren OPUS.

Dag-Jørgen Saltnes

torsdag 22. april 2021 11:41 (Oppdatert 30. juni 2021 18:01 )

– OPUS er et viktig interessant selskap som har stor betydning for utvikling av Vestlandsregionen. Vi står midt i et grønt skifte, og selskapets sterke fokus på å finne reelle bærekraftige løsninger på viktige problemstillinger gjorde at jeg takket ja til dette, sier Katrine Trovik.

Trovik har vært toppleder for DNB på Vestlandet og har 30 års erfaring fra finansnæringen i Norge og internasjonalt. Hun har spilt en sentral rolle i bankens samarbeid med innovasjons- og vekstmiljøer og har også vært sterkt engasjert i finansnæringens arbeid for å fremme bærekraft. Siden 2019 har hun arbeidet på heltid med styreverv og rådgivning. Hun er styremedlem i Bergen Næringsråd og har også flere verv innenfor finans, sjømat og kultur. Trovik er utdannet jurist fra UiB og siviløkonom fra Norges Handelshøyskole.

– Vi er veldig stolte over at Katrine Trovik har sagt ja til å være styreleder. OPUS er i stor fremgang og vi har satt oss som mål å være toneangivende innen bærekraftig stedsutvikling. Med Troviks brede bakgrunn og sterke engasjement innen bærekraft vil hun spille en avgjørende rolle for selskapets videre satsning, sier Nancy Jøssang, administrerende direktør i OPUS.

OPUS ble etablert i 1990. Selskapet bidrar til samarbeid mellom privat og offentlig sektor, og har per i dag Bergens største privatkundeportefølje. I 2020 omsatte selskapet for 30 millioner kroner og satt igjen med et resultat på 4 millioner. Antall ansatte er økt med 25 prosent siden 2019.

– Vi bygger sten på sten og ser resultatene av et langsiktig fokus på bærekraftig stedsutvikling. 2020 har vært krevende, men til tross for dette har vi ansatt 6 nye og skapt gode resultater. Aktiviteten så langt i 2021 er høy, og vi er involvert i en rekke spennende prosjekter som Byarena, utbyggingen av Mindebyen og transformasjonen av Laksevåg verft, sier Nancy Jøssang.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste nyheter Vest-Norge

Ragde Eiendom selger 150 leiligheter i Sandviken

Nyheter / torsdag 11. juli 2024

Får på plass flere leietakere i Bergen sentrum

Nyheter / fredag 5. juli 2024

Lakseoppdretter sikrer seg nok et prestisjebygg i Bergen

Nyheter / fredag 5. juli 2024

Vil bygge 170 leiligheter på Wergeland

Nyheter / onsdag 3. juli 2024

Har bidratt med minst 170 mill. i Damsgårdssundet

Nyheter / onsdag 3. juli 2024

Jakter 7.000 kvm i Bergen

Nyheter / mandag 1. juli 2024

Nyhetsbrev Estate-Vest

Motta gratis nyhetsbrev fra estatevest.no