Estate Vest

Nyheter – Vest Norge

VOKSER: Eiendomskreditt vokser. Her er Jan Kaare Hellevang sammen med Brith Line Øverland, som er leder for forretningsstøtte og kontroll.

Eiendomskreditt har blitt en del
av finansklyngen i Solheimsviken

Eiendomskreditt har flyttet inn i nye lokaler i Solheimsviken. Flyttingen er en viktig del av den endringsreisen som selskapet har lagt ut på. 

Torgeir Hågøy

torsdag 24. mai 2018 21:55 (Oppdatert 10. oktober 2018 8:32 )

– Vi skal bli en synligere, mer attraktiv og en mer prestasjonsdrevet virksomhet. Vi har derfor lagt ut på en endringsreise, hvor det å flytte på oss var et av de naturlige grepene, sier administrerende direktør i Eiendomskreditt, Jan Kaare Hellevang.

Viktig for å være attraktiv
Fra en litt anonym tilværelse i Eidsvåg i Åsane har Eiendomskreditt nå derfor flyttet inn i nye lokaler hos GC Rieber Eiendom i Solheimsviken. Lokalene i Skipsbyggerhallen er skreddersydd for selskapets behov og er åpne, lyse og moderne. I tillegg til flott kantine disponerer selskapet også et rikholdig utvalg av møterom inkludert auditorium for kundearrangementer. 
– Her er vi tett på flere av byens store finansmiljøer. Både DNB, Husbanken, Kommunalbanken, If, Gard, Gabler og flere konsulent- og revisjonsselskaper holder til i dette området. Vi er med andre ord en del av et spennende finansmiljø, hvor vi hører hjemme, sier Hellevang. 
Den sentrale plasseringen vil gjøre selskapet mer synlig, samtidig som det også vil være enklere for eksisterende og nye kunder å stikke innom for en finansprat. Dette er viktige faktorer for et kredittforetak med ambisjoner. 
– Allerede bare etter noen uker merket vi forskjellen. Vi er mer tilgjengelige og det er lettere for folk å stikke innom. Jeg er ikke i tvil om at dette var et riktig valg, sier Hellevang, som legger til at dette også handler om at de skal bli mer attraktiv som arbeidsgiver.
– Moderne lokaler med sentral beliggenhet teller når vi skal ha fatt i de rette medarbeiderne,
sier Hellevang.

Rigget for videre vekst
Som en del av endringsreisen styrker også Eiendomskreditt kompetansen innen salgs- og forretningsutvikling.
– Med nye ambisjoner kommer det naturligvis også noen nye behov. Vi er derfor opptatt av å videreutvikle og bygge et mer prestasjonspreget salgsmiljø hos oss, sier Hellevang. 
I løpet av våren lanseres dessuten en helt ny hjemmeside med ny logo og grafisk profil. Alt skal reflektere et fremover lent selskap med ambisjoner om vekst. 
– Vi skal vokse i samarbeid med våre eierbanker, men også vokse i direkte markedet nasjonalt innen næringseiendom og fellesgjeld til borettslag. Sammen med eierbankene våre har vi en betydelig løfteevne, sier Hellevang. 

Omfattende turne
I tillegg til alt som skjer i selskapet med salgsaktiviteter, flytting, omprofilering og rekruttering, så har Hellevang lagt ut på en omfattende turne, hvor han skal besøke de fleste eierbankene, enten fysisk eller via Skype. Det er totalt 76 sparebanker som eier cirka 50 prosent av selskapet.
– I tillegg til å være en ren kredittpartner, så ønsker vi også å være en kompetansepartner for eierbankene våre. Det betyr at bankene ikke bare får økt løfteevne og mulighet til å håndtere større kunder, de får også tilgang på næringseiendomskompetanse, sier Hellevang.
I praksis betyr dette at Eiendomskreditt ønsker et tettere samarbeid med eierbankene.
– Sammen kan vi tilby en totalpakke for større kunder enn vi har mulighet til å håndtere hver for oss. Alt handler om å styrke selskapets posisjon, ta nye steg og jobbe hardt hver dag for å sikre videre vekst, sier Hellevang.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste nyheter Vest-Norge

Mad vant konkurransen om Dokken sør

Nyheter / torsdag 20. juni 2024

Etter 1,5 år har Entra fremdeles ikke fylt opp prestisjebygget

Nyheter / torsdag 20. juni 2024

Vil utvikle innovativt boligtilbud på Marineholmen

Nyheter / onsdag 19. juni 2024

Plan- og bygningslova: Forslag til endringar – gi innspel medan du kan

Nyheter / tirsdag 18. juni 2024

Tar miljøgrep i kontorbygg fra 70-tallet

Nyheter / torsdag 13. juni 2024

Axer vil bygge 260 boliger på Sandsli

Nyheter / torsdag 13. juni 2024

Nyhetsbrev Estate-Vest

Motta gratis nyhetsbrev fra estatevest.no