Estate Vest

Nyheter – Vest Norge

FELLES SELSKAP: Ved å ha et felles selskap for utleie vil Kyte Næringsmegling og Estate Management også prøve å bidra med nye forvaltningsoppdrag og salgsoppdrag til det enkelte selskap.

Går sammen om satsing på utleiemegling av næringslokaler i Bergen

Estate Management AS og Kyte Næringsmegling AS har etablert et felles selskap som skal megle utleie av næringslokaler.

Tore Årdal

torsdag 3. februar 2022 8:25 (Oppdatert 1. mai 2022 21:22 )

– Vi ser på dette som en mulighet til å skape synergier, og jeg er sikker på at vi kommer til å utfylle hverandre godt, sier styreleder Lars M. Kyte i Kvadrat Næringsutleie AS.

Kvadrat Næringsutleie eies 50/50 av Kyte Næringsmegling og Estate Management. Kyte Næringsmegling har i dag hovedfokus på transaksjoner, leietakerrådgivning/søk samt verdivurderinger av næringseiendommer, men vil nå også aktivt arbeide med utleie av næringsarealer via Kvadrat Næringsutleie.

Estate Management tilbyr tjenester innen forvaltning, drift og vedlikehold av næringseiendom, og gründerne så muligheten for å supplere tjenestetilbudet med megling av næringslokaler. De fant tonen med Kyte Næringsmegling, og er allerede godt i gang med virksomheten.

Ved å ha et felles selskap for utleie vil Kyte Næringsmegling og Estate Management også prøve å bidra med nye forvaltningsoppdrag og salgsoppdrag til det enkelte selskap.

– Vi har i lengre tid sett behov for flere aktører i markedet som tilbyr utleie av næringseiendom. Dette er en virksomhet som krever kunnskap og erfaring, og ikke minst god kjennskap til markedet. Kvadrat-satsningen vil gi Estate Management, Kyte Næringsmegling og våre kunder klare fordeler. I flere tiår har vi hver for oss levert tjenester i eiendomsmarkedet, og kunder av det nye selskapet vil kunne trekke veksler på den totale kompetanse som er i selskapene. Vi ser med stor forventning frem til fortsettelsen, sier Roger Edvardsen.

– Isolert sett er Kvadrat Næringsutleie et selvstendig selskap, men samlet sett – og sammen med Kyte Næringsmegling – er vi et kompetansemiljø som tilbyr et bredt spekter av tjenester innen næringseiendom. Vi har allerede gjennomført våre første oppdrag, og har per i dag 13 utleieoppdrag, sier Thomas Dale.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste nyheter Vest-Norge

Storplanen på Laksevågneset ble stoppet – nå er NCC i gang igjen

Nyheter / onsdag 4. oktober 2023

Har snart solgt halvparten i Knarvik

Nyheter / onsdag 4. oktober 2023

Startet salget med et knall på Paradis

Nyheter / tirsdag 3. oktober 2023

Samler 140 eiendomstalenter i Bergen-regionen

Nyheter / søndag 1. oktober 2023

– Tregt transaksjonsmarked, men også unike muligheter

Nyheter / torsdag 28. september 2023

Bystyret vedtok Postens plan på Kokstad

Nyheter / torsdag 28. september 2023

Nyhetsbrev Estate-Vest

Motta gratis nyhetsbrev fra estatevest.no