Estate Vest

Nyheter – Vest Norge

FELLES SELSKAP: Ved å ha et felles selskap for utleie vil Kyte Næringsmegling og Estate Management også prøve å bidra med nye forvaltningsoppdrag og salgsoppdrag til det enkelte selskap.

Går sammen om satsing på utleiemegling av næringslokaler i Bergen

Estate Management AS og Kyte Næringsmegling AS har etablert et felles selskap som skal megle utleie av næringslokaler.

Tore Årdal

torsdag 3. februar 2022 8:25 (Oppdatert 1. mai 2022 21:22 )

– Vi ser på dette som en mulighet til å skape synergier, og jeg er sikker på at vi kommer til å utfylle hverandre godt, sier styreleder Lars M. Kyte i Kvadrat Næringsutleie AS.

Kvadrat Næringsutleie eies 50/50 av Kyte Næringsmegling og Estate Management. Kyte Næringsmegling har i dag hovedfokus på transaksjoner, leietakerrådgivning/søk samt verdivurderinger av næringseiendommer, men vil nå også aktivt arbeide med utleie av næringsarealer via Kvadrat Næringsutleie.

Estate Management tilbyr tjenester innen forvaltning, drift og vedlikehold av næringseiendom, og gründerne så muligheten for å supplere tjenestetilbudet med megling av næringslokaler. De fant tonen med Kyte Næringsmegling, og er allerede godt i gang med virksomheten.

Ved å ha et felles selskap for utleie vil Kyte Næringsmegling og Estate Management også prøve å bidra med nye forvaltningsoppdrag og salgsoppdrag til det enkelte selskap.

– Vi har i lengre tid sett behov for flere aktører i markedet som tilbyr utleie av næringseiendom. Dette er en virksomhet som krever kunnskap og erfaring, og ikke minst god kjennskap til markedet. Kvadrat-satsningen vil gi Estate Management, Kyte Næringsmegling og våre kunder klare fordeler. I flere tiår har vi hver for oss levert tjenester i eiendomsmarkedet, og kunder av det nye selskapet vil kunne trekke veksler på den totale kompetanse som er i selskapene. Vi ser med stor forventning frem til fortsettelsen, sier Roger Edvardsen.

– Isolert sett er Kvadrat Næringsutleie et selvstendig selskap, men samlet sett – og sammen med Kyte Næringsmegling – er vi et kompetansemiljø som tilbyr et bredt spekter av tjenester innen næringseiendom. Vi har allerede gjennomført våre første oppdrag, og har per i dag 13 utleieoppdrag, sier Thomas Dale.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste nyheter Vest-Norge

Går til DARK fra Asplan Viak

Nyheter / mandag 23. mai 2022

– Det kan knapt bli mange nok nye boliger i sentrum

Nyheter / torsdag 19. mai 2022

Gikk fra Opus til Bonava

Nyheter / onsdag 18. mai 2022

Herman Friele inn i styret i Citybox

Nyheter / fredag 13. mai 2022

Boligprosjekt inngår i kunstutstilling

Nyheter / torsdag 12. mai 2022

Backer kjøpte kombieiendom på Midtun

Nyheter / onsdag 11. mai 2022

Nyhetsbrev Estate-Vest

Motta gratis nyhetsbrev fra estatevest.no