Estate Vest

Nyheter – Vest Norge

GODT SALG: Nå er nesten halvparten av leilighetene i første byggetrinn solgt. Skisse: ARC arkitekter

Har snart solgt halvparten i Knarvik

Boligprosjektet Lyngheiane i Knarvik sentrum skal inneholde over 100 selveierleiligheter fordelt på tre blokker i første byggetrinn og to blokker i andre.

Glen Widing

onsdag 4. oktober 2023 6:38 (Oppdatert 7. mars 2024 7:54 )

Alle blokkene får to etasjer med næring nederst og tre boligetasjer oppå der – alt over en parkeringskjeller. Og på takene blir det hage. I næringsetasjene er tenkt butikker inkludert dagligvare, treningssenter og kafé.

Leilighetene fra 31 til 106 kvadratmeter er priset mellom 2 og 6,84 millioner kroner. Så langt er 28 av 62 disse solgt.

– Vi er i rute og godt fornøyd med salget så langt. Enn så lenge er det ikke annonsert dato for byggestart, men den nærmer seg og vi jobber for at de første blokkene skal senest stå ferdig i andre kvartal 2026, sier Tina Elise Beisland i Eiendomsmegler Vest.

Interesse og behov for nye boliger

Hun melder også om ukentlige visninger og god etterspørsel etter leiligheter i dette prosjektet som utvikles av Alverporten Bolig som er et arbeidsfellesskap med Barlindhaug Eiendom og det selskapet Alverporten.

– De fleste kjøperne er lokale, men det er kjekt å se at flere tilflyttere fra både Bergen sentrum, Åsane og Sotra. Hittil er det stort sett voksne mennesker som flytter fra eneboliger eller førstegangskjøpere og unge par som har kjøpt. En halvtime med hurtigbåten inn til Bergen gjør jo at det det går fint an å pendle til og fra byen, påpeker hun.

Beisland sier også det er behov for nye leiligheter i regionen.

– Men er selvsagt alltid spent når vi lanserer noe nytt samtidig som vi leser i nyhetene om hva som skjer andre steder. Derfor er det kjekt med godt salg her, poengterer hun.

Gjennomsnittlig kvadratmeterpris i Lyngheiane ligger på 64.000 kroner. Noe som er i øvre sjikt i dette området. De tre første blokkene skal bygges i ett byggetrinn, de to neste kommer senere.

– Jeg tipper det neste trinnet blir lagt ut i markedet så fort byggestarten er vedtatt på det første, sier Tina Elise Beisland.

Næringsdelen i prosjektet blir ca. 10.000 kvadratmeter stort og skal for det meste dreie seg om selvstendige, store utleieenheter for storhandel. Alt skal stå ferdig samtidig med boligene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste nyheter Vest-Norge

Odfjell Land kjøper utviklingstomt på Kokstad

Nyheter / mandag 27. mai 2024

Har aldri opplevd maken til interesse for boligprosjekt

Nyheter / søndag 26. mai 2024

Nærmer seg 100 millioner i leieinntekter

Nyheter / torsdag 23. mai 2024

Penger i kassen gir flere studentboliger i vest

Nyheter / onsdag 22. mai 2024

Har omfattende planer på Birkelandsskiftet

Nyheter / tirsdag 21. mai 2024

Slitt industritomt skal forvandles til et attraktivt sted å bo og jobbe

Nyheter / torsdag 16. mai 2024

Nyhetsbrev Estate-Vest

Motta gratis nyhetsbrev fra estatevest.no