Estate Vest

Nyheter – Vest Norge

Isabel Dosthe er driftssjef i Røynstrand Jacobsen AS, hvor hun har ansvaret for blant annet Bergen Brunsj.

Her er vinneren av CityGlød Bergen

- Isabel Dosthe har vært med på å løfte bygulvet i Bergen ved å bistå eiendomsaktørene å skape unike og økonomisk bærekraftige serveringskonsepter i førsteetasjene, uttaler juryen.

Tore Årdal

torsdag 17. november 2022 21:46 (Oppdatert 14. juni 2023 20:50 )

CityGlød er en pris som gis til unge og lovende talenter i eiendomsbransjen. De har vist engasjement og innovasjonsevne innen eiendomsfagene samt bidratt til verdiskapning i bransjen.

Det er andre gang CityGlød Bergen deles ut, og de nominerte var Isabel Dosthe (driftssjef i Røynstrand Jacobsen),Silje Klepsvik (daglig leder i Kaleidoscope Nordic) og Dagfinn Edvardsen (gründer og daglig leder i proptech-selskapet Really).

Prisen ble delt ut under Citykonferansen Bergen på Grand Hotel Terminus torsdag kveld, og vinneren ble Isabel Dosthe. Hun har vært med på å løfte bygulvet i Bergen ved å bistå eiendomsaktørene å skape unike og økonomisk bærekraftige serveringskonsepter i førsteetasjene som er åpne for publikum.

Dosthe er utdannet sommelier, og driftssjef i Røynstrand Jacobsen AS, hvor hun har ansvaret for Møllendal Fetevare, Bergen Brunsj og Vinbaren – vin & pintxos i Kaigaten.

Røynstrand Jacobsen har utviklet flere populære steder, som har skapt store verdier i områder hvor det har vært få eller ingen tilbud tidligere. På bakgrunn av suksessen i Bergen, er Isabel og Røynstrand Jacobsen trukket inn som rådgivere i flere store eiendomsprosjekter i hele landet, som for eksempel Økern Portal i Oslo og Drammen Helsepark.

– Isabel er en leder med et brennende engasjement og positiv innstilling. Hun tenker strategisk og økonomisk, samtidig som hun går foran som et godt eksempel ved å ta vakter på gulvet sammen med sine ansatte. Dette har ført til at restaurantene og utestedene går godt, heter det i juryens begrunnelse.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste nyheter Vest-Norge

Odfjell Land kjøper utviklingstomt på Kokstad

Nyheter / mandag 27. mai 2024

Har aldri opplevd maken til interesse for boligprosjekt

Nyheter / søndag 26. mai 2024

Nærmer seg 100 millioner i leieinntekter

Nyheter / torsdag 23. mai 2024

Penger i kassen gir flere studentboliger i vest

Nyheter / onsdag 22. mai 2024

Har omfattende planer på Birkelandsskiftet

Nyheter / tirsdag 21. mai 2024

Slitt industritomt skal forvandles til et attraktivt sted å bo og jobbe

Nyheter / torsdag 16. mai 2024

Nyhetsbrev Estate-Vest

Motta gratis nyhetsbrev fra estatevest.no