Estate Vest

Nyheter – Vest Norge

SKAL STYRE EIENDOMSSATSINGEN: Christine Flataker Johannessen. Foto: Tide.

Hun skal lede Frydenbø Eiendom

Christine Flataker Johannessen blir konserndirektør i Frydenbø Eiendom.

Dag-Jørgen Saltnes

torsdag 23. februar 2023 9:43 (Oppdatert 30. mars 2023 8:05 )

Christine Flataker Johannessen kommer fra stillingen som administrerende direktør i Tide Buss og tiltrer ny rolle som øverste leder for Frydenbøs eiendomsvirksomhet i august.

– Jeg er svært glad for å kunne ønske Christine velkommen til Frydenbø! Christine har i sin tid i Tide vist at hun har god forretningsforståelse, kommersielt blikk og solid gjennomføringskraft. Dette er egenskaper som vil bli viktige inn i de spennende årene Frydenbø Eiendom har foran seg – knyttet til både organisasjons-, konsept- og områdeutvikling, sier konsernsjef i Frydenbø Group, Åsmund Bjørndal Heen.

Han er styreleder i Frydenbø Eiendom.

Christine Flataker Johannessen begynte i Tide som jurist i 2012, og har siden vært direktør for anbud og forretningsutvikling, kommersiell direktør og siden 2020 administrerende direktør for Tide Buss AS.

– Jeg har hatt mange flotte og lærerike år i Tide,menjeg er nåmotivert til å ta fatt på ambisiøse målsetninger i Frydenbø Eiendom og til å bli kjent med en helt ny bransje. Frydenbø er et selskap med lange tradisjoner og spennende planer for fremtiden. Jeg ser frem til å være med å bidra til å bygge og utvikle selskapet videre sammen med nye, dyktige kollegaer, sier Flataker Johannessen.

Frydenbø Eiendom eier, forvalter og utvikler i dag ca. 100.000 kvadratmeter sentrumsnære næringslokaler, i tillegg til eiendommene på Kokstad og Geilo som eies 50 prosent gjennom Frydenfalch AS. Porteføljen har flere eiendommer som skal utvikles på kort og lenger sikt, spesielt på Damsgård og Minde. Frydenbø Eiendom har uttalt et ønske om å ta posisjonen som Bergens ledende aktør på næringseiendom.

Flataker Johannessen går inn i konsernledelsen i Frydenbø Group.

– Vi er et godt rigget lag, både i konsernledelsen og i ledergruppene ute i selskapene. Christine blir et solid tilskudd! Jeg ser frem til å få henne med i ledergruppen og som en del av Team Frydenbø, avrunder Heen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste nyheter Vest-Norge

Kjøpte det prosjekterte sentrumsbygget i Myrkdalen

Nyheter / torsdag 30. mars 2023

«Dette er et ekstremt viktig prosjekt for Bergen»

Nyheter / torsdag 30. mars 2023

Utvikler nye næringsparker i Bergen Vest

Nyheter / onsdag 29. mars 2023

GC Rieber Eiendom og WPS Næringsmegling til topps igjen

Nyheter / onsdag 29. mars 2023

Oppfører bolig- og næringsbygg i Frekhaug sentrum

Nyheter / mandag 27. mars 2023

Skipsreder vil bygge opptil 60 boliger i Ervik

Nyheter / torsdag 23. mars 2023

Nyhetsbrev Estate-Vest

Motta gratis nyhetsbrev fra estatevest.no