Estate Vest

Nyheter – Vest Norge

Alexander Strand, daglig leder i T-2 Prosjekt Vest og Øyvind Høvding, konstituert direktør Vest i Multiconsult.

Multiconsult kjøper T-2 Prosjekt Vest

T-2 Prosjekt Vest blir et selvstendig datterselskap av Multiconsult, og vil fortsette sin virksomhet i dagens lokaler frem til våren 2024.

Tore Årdal

fredag 24. november 2023 14:19 (Oppdatert 13. februar 2024 9:49 )

– Vi er veldig fornøyde med at T-2 Prosjekt Vest har valgt å bli en del av Multiconsult. Selskapet har svært dyktige og erfarne medarbeidere innen prosjektledelse og prosjekteringsledelse som kan gå rett inn i vår organisasjon og styrke vår gjennomføringsevne av prosjekter ytterligere, uttaler Øyvind Høvding, konstituert direktør Vest i Multiconsult, i en pressemelding.

T-2 Prosjekt Vest er Bergen-basert, og ble etablert i 2018. Selskapet er delvis eid av T-2 Prosjekt AS, og består i dag av fire medarbeidere. T-2 Prosjekt Vest har en markedsbase med både store offentlige og solide private kunder. Selskapet har sin hovedaktivitet inn mot prosjektledelse.

Ved å samle Multiconsult og T-2 Prosjekt Vest er målet å vinne enda flere oppdrag og bli en enda mer markant bidragsyter til en positiv og mer bærekraftig utvikling av Vestlandsregionen.

– Det er smigrende at Multiconsult har merket seg og ønsker vår kompetanse innen prosjektledelse, prosjekteringsledelse og samspill. Vi har hatt et strålende samarbeid med Multiconsult over flere år. Vi ser nå frem til å bli en del av det store A-laget innen prosjekt og prosjektering på Vestlandet og vi gleder oss til å være med og utvikle Multiconsult videre i årene fremover, sier Alexander Strand, daglig leder i T-2 Prosjekt Vest.

T-2 Prosjekt Vest blir et selvstendig datterselskap av Multiconsult, og vil fortsette sin virksomhet i dagens lokaler frem til våren 2024. Selskapet vil da fusjoneres inn i forretningsenhet Vest i Multiconsult Norge, og medarbeiderne bli samlokalisert med Multiconsults øvrige medarbeidere i Bergen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste nyheter Vest-Norge

Kjøper seg opp i Minde Næringspark

Nyheter / tirsdag 27. februar 2024

Tar over driften av Opus 16

Nyheter / mandag 26. februar 2024

Her bygger Nåbo 178 leiligheter

Nyheter / torsdag 22. februar 2024

Stiftelse selger blokk med 49 leiligheter

Nyheter / torsdag 22. februar 2024

Grønt lys for 300 boliger

Nyheter / onsdag 21. februar 2024

Nye rekorder for Oasen

Nyheter / tirsdag 20. februar 2024

Nyhetsbrev Estate-Vest

Motta gratis nyhetsbrev fra estatevest.no