Estate Vest

Nyheter – Vest Norge

AMBISJONER: Elisabet Stavseng Slinning ved Mallings forvaltningskontor i Bergen har ambisjoner om å vokse til neste år.

Pangstart for Mallings forvaltning i Bergen

Malling & Co Forvaltning har passert 100.000 kvadratmeter under forvaltning i Bergen og er nå klar for vekst til neste år.

Dag-Jørgen Saltnes

mandag 14. november 2022 16:32 (Oppdatert 8. februar 2023 6:41 )

Det var i mai i år at Malling & Co Forvaltning åpnet det nye Bergen-kontoret i Folke Bernadottesvei 38 i Fyllingsdalen. Forut for satsingen hadde Malling løst forvaltningen i Bergen ved hjelp av innleide krefter, men etter hvert ble oppdragsmengden så stor at de valgte å etablere en egen avdeling. Daglig leder ved Bergen-kontoret, Elisabet Stavseng Slinning, forteller om en avdeling som nå er klar for å vokse.

– Vi har nå en Bergen-avdeling med tre vaktmestere og en driftssjef, i tillegg til meg. Hovedfokus har vært å få på plass et team som kan levere Malling-standarden, men fra og med 2023 ønsker vi å bygge videre og vokse, sier Stavseng Slinning.

Vaktmesterne i Malling & Co Forvaltning i Bergen.

I dag har Mallings Bergen-kontor totalt 165.000 kvadratmeter under forvaltning, hvorav bearehouse-arealer utgjør 70.000 kvadratmeter. Blant kundene er Nordea Liv Eiendom, Oslo Pensjonsforsikring og Handelspark AS.

– Det hadde ikke vært dumt om vi la på oss 60-70.000 kvadratmeter til på forvaltningen. Vi ser for oss å bygge på med en ekstra driftssjef og to nye vaktmestere, sier lederen for Bergen-kontoret til Malling & Co Forvaltning.

I tillegg til den daglige forvaltningen har Malling & Co bistått i flere større prosjekter de siste årene. Blant annet totalrehabiliteringen av Olav Kyrres gate 22 i Bergen sentrum og fasadeutskiftning i Folke Bernadottes vei 38. De bistår også sine kunder i Bergen med bærekraftsrådgivning.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste nyheter Vest-Norge

Kjøper seg opp i Minde Næringspark

Nyheter / tirsdag 27. februar 2024

Tar over driften av Opus 16

Nyheter / mandag 26. februar 2024

Her bygger Nåbo 178 leiligheter

Nyheter / torsdag 22. februar 2024

Stiftelse selger blokk med 49 leiligheter

Nyheter / torsdag 22. februar 2024

Grønt lys for 300 boliger

Nyheter / onsdag 21. februar 2024

Nye rekorder for Oasen

Nyheter / tirsdag 20. februar 2024

Nyhetsbrev Estate-Vest

Motta gratis nyhetsbrev fra estatevest.no