Estate Vest

Nyheter – Vest Norge

STOR INTERESSE: Det har vært stor interesse for nettverksarrangementene til Ung Eiendom Vest.

Samler 140 eiendomstalenter i Bergen-regionen

Torsdag arrangerer Ung Eiendom Vest et nytt nettverkstreff hos Nordea. Hele 140 unge eiendomstalenter fra regionen har meldt seg på.

Dag-Jørgen Saltnes

søndag 1. oktober 2023 23:48 (Oppdatert 14. desember 2023 8:09 )

Den store pågangen fra medlemmene i foreningen Ung Eiendom Vest har bidratt til at arrangementet hos Nordea er fullbooket med 140 deltakere og med ventelister.

– Det er gledelig å se så stor interesse for treffene vi arrangerer, og vi gleder oss til å ønske velkommen både gamle og nye medlemmer. Vårt mål er å skape en samlingsplass for unge som arbeider i eiendomsbransjen i Vestland, og vi skal være en arena for faglig påfyll og sosiale samvær, sier Lise Lotte Alfheim, styreleder i Ung Eiendom Vest.

Nordea er vertskap til arrangementet og bidrar også med det faglige innholdet. Blant foredragsholderne er Iren Jensen, Head of Norwegian Credit Research. Hun vil presentere en analyse av utviklingen og utsiktene for norsk eiendomssektor.

Lena Moe, Business Sustainability Specialist i Nordea, vil dele innsikt om grønn finansiering, et tema som blir stadig mer aktuelt i eiendomsbransjen. Moe vil dele perspektiver om hvordan eiendomsprosjekter kan få grønne lån og hvilke fordeler det har.

– Vi i Nordea ser frem til dette arrangementet med stor entusiasme. Det er utrolig kjekt for Nordea å få være med å bidra til å skape møteplasser for de yngre i eiendomsbransjen. Vi ser frem til å dele vår innsikt og perspektiver på bransjen og vise frem vårt flotte nye Finanshus OK22, sier Kristian Rysjedal Bygnes, Senior Relationship Manager i Nordea.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste nyheter Vest-Norge

Mad vant konkurransen om Dokken sør

Nyheter / torsdag 20. juni 2024

Etter 1,5 år har Entra fremdeles ikke fylt opp prestisjebygget

Nyheter / torsdag 20. juni 2024

Vil utvikle innovativt boligtilbud på Marineholmen

Nyheter / onsdag 19. juni 2024

Plan- og bygningslova: Forslag til endringar – gi innspel medan du kan

Nyheter / tirsdag 18. juni 2024

Tar miljøgrep i kontorbygg fra 70-tallet

Nyheter / torsdag 13. juni 2024

Axer vil bygge 260 boliger på Sandsli

Nyheter / torsdag 13. juni 2024

Nyhetsbrev Estate-Vest

Motta gratis nyhetsbrev fra estatevest.no