Estate Vest

Nyheter – Vest Norge

GOD AKTIVITET: Ifølge analytiker Torgeir Olsen (stående) i WPS Næringsmegling er det god aktivitet i markedet.

Transaksjoner for 1,1 milliarder så langt i år

Det har vært god aktivitet i transaksjonsmarkedet så langt i 2021, og WPS Næringsmegling har registrert transaksjoner for 1,1 milliarder.

Tore Årdal

torsdag 11. mars 2021 9:37 (Oppdatert 24. mai 2021 23:18 )

I tillegg er det en rekke prosesser som ikke er sluttført. Aktivitetsnivået så langt tilsier at årets transaksjonsvolum kan nå opp mot fjorårets.

– Det er tidlig på året, men samtidig veldig god aktivitet i markedet. Vårt anslag er at transaksjonsvolumet for Bergen i inneværende år blir på linje med fjoråret, altså rundt 7,8 milliarder kroner, sier analytiker Torgeir Olsen i WPS Næringsmegling.

Han forteller at det så langt i år har vært 6 transaksjoner i Bergen med en samlet verdi på ca. 1,1 milliarder kroner. Videre varierer transaksjonene så langt både når det gjelder segment og geografisk beliggenhet.

Transaksjonsåret 2020 ble veldig spesielt, ettersom Norge ble nedstengt 12. mars. Det førte til stor usikkerhet, og mange av prosessene innenfor eiendom stoppet opp. Dermed endte første halvår på ca. 1 milliard kroner, altså samme volum som nå er oppnådd.

– Det ble veldig stor aktivitet mot sluttet av fjoråret, men vi regner med at transaksjonene fordeler seg jevnere utover inneværende år, sier Olsen.

Han registrerer fremdeles stor interesse for kontoreiendommer i Bergen sentrum. I tillegg registrerer WPS Næringsmegling en økende etterspørsel etter lager- og logistikkeiendommer.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste nyheter Vest-Norge

Kjøper seg opp i Minde Næringspark

Nyheter / tirsdag 27. februar 2024

Tar over driften av Opus 16

Nyheter / mandag 26. februar 2024

Her bygger Nåbo 178 leiligheter

Nyheter / torsdag 22. februar 2024

Stiftelse selger blokk med 49 leiligheter

Nyheter / torsdag 22. februar 2024

Grønt lys for 300 boliger

Nyheter / onsdag 21. februar 2024

Nye rekorder for Oasen

Nyheter / tirsdag 20. februar 2024

Nyhetsbrev Estate-Vest

Motta gratis nyhetsbrev fra estatevest.no