Estate Vest

Nyheter – Vest Norge

UTSIKT: Alle leilighetene har utsikt utover Dalsfjorden. Foto: Sunnfjordadvokatane

Tysker ble betatt av eiendom i Dale – nå vil han ha 40,9 mill.

Eiendommen består blant annet av et bygg med ni seksjonerte leiligheter. I tillegg kommer to næringsbygg.

Tore Årdal

onsdag 23. november 2022 14:14 (Oppdatert 1. desember 2022 10:08 )

– Det har vært god interesse for eiendommen så langt. Selger ønsker i utgangspunktet å selge eiendomsmassen samlet, forteller advokat Ingeborg Sunde i Sunnfjordadvokatane, som har fått oppdraget med å selge eiendommene.

Selgeren er en tysker, som driver egen virksomhet i hjemlandet. I forbindelse med en forretningsreise i Norge for en tid tilbake, var han i Dale i Sunnfjord, og ble betatt av eiendommen. Siden har han vært med på å utvikle eiendommen, og den er nå lagt ut for salg med en prisantydning på 40,9  millioner.

Eiendommene har adresse i Trossevegen i Dale, og består av et leilighetsbygg med ni seksjonerte leiligheter og felles garasjeanlegg. I tillegg kommer to næringsbygg med:

  • Verksted / lagerlokale
  • Kontor, verksted og lagerbygg

– Leilighetene har et bruksareal på 98 til 135 kvadratmeter, alle med høy standard og flott beliggenhet på bryggekanten, fremgår det av annonsen.

Bygget ble oppført i 1993, og er utvending kopi av den gamle tønnefabrikken som stod på tomten og brant ned noen år tidligere.  Det ble ombygget til leiligheter og modernisert i 2015.

Gamle Saghuset er en næringseiendom  fra ca. 1950, på 2,5 etasjer med et bruttoareal på 470 kvadratmeter. Bygget har tidligere vært saghus til den gamle tønnefabrikken, og etter dette blitt benyttet til snekkerverksted og lager. Bygget ligger på kaiområdet, og grenser mot sjøen i nord og vest.

– Eiendommene ligger sentralt i Dale sentrum, med butikker, kafeer, kulturtilbud, kommuneadministrasjon, barnehage og både grunnskole og videregående skole i umiddelbar nærhet. Leilighetene ligger i et rolig område, og har en perfekt beliggenhet for den som ønsker et rolig liv med nærhet til fjord og natur, samt kort avstand til kommunesenteret med alle dets fasiliteter. Alle leilighetene har flott utsikt utover Dalsfjorden, heter det i annonsen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste nyheter Vest-Norge

Slik varierer toppleien for kontor i Bergen

Nyheter / torsdag 1. desember 2022

90 boligeiere må ut med millionerstatning

Nyheter / torsdag 1. desember 2022

Fikk nei til å bygge ut med ytterligere 40 boliger

Nyheter / onsdag 30. november 2022

Han blir sjef i Vestenfjeldske Eiendom

Nyheter / mandag 28. november 2022

Lynghaugparken vant kommunens pris

Nyheter / mandag 28. november 2022

Rådgiver krevde 3,5 mill – gikk på fullt tap i retten

Nyheter / torsdag 24. november 2022

Nyhetsbrev Estate-Vest

Motta gratis nyhetsbrev fra estatevest.no