Estate Vest

Nyheter – Vest Norge

UTSIKT: Alle leilighetene har utsikt utover Dalsfjorden. Foto: Sunnfjordadvokatane

Tysker ble betatt av eiendom i Dale – nå vil han ha 40,9 mill.

Eiendommen består blant annet av et bygg med ni seksjonerte leiligheter. I tillegg kommer to næringsbygg.

Tore Årdal

onsdag 23. november 2022 14:14 (Oppdatert 22. februar 2023 10:54 )

– Det har vært god interesse for eiendommen så langt. Selger ønsker i utgangspunktet å selge eiendomsmassen samlet, forteller advokat Ingeborg Sunde i Sunnfjordadvokatane, som har fått oppdraget med å selge eiendommene.

Selgeren er en tysker, som driver egen virksomhet i hjemlandet. I forbindelse med en forretningsreise i Norge for en tid tilbake, var han i Dale i Sunnfjord, og ble betatt av eiendommen. Siden har han vært med på å utvikle eiendommen, og den er nå lagt ut for salg med en prisantydning på 40,9  millioner.

Eiendommene har adresse i Trossevegen i Dale, og består av et leilighetsbygg med ni seksjonerte leiligheter og felles garasjeanlegg. I tillegg kommer to næringsbygg med:

  • Verksted / lagerlokale
  • Kontor, verksted og lagerbygg

– Leilighetene har et bruksareal på 98 til 135 kvadratmeter, alle med høy standard og flott beliggenhet på bryggekanten, fremgår det av annonsen.

Bygget ble oppført i 1993, og er utvending kopi av den gamle tønnefabrikken som stod på tomten og brant ned noen år tidligere.  Det ble ombygget til leiligheter og modernisert i 2015.

Gamle Saghuset er en næringseiendom  fra ca. 1950, på 2,5 etasjer med et bruttoareal på 470 kvadratmeter. Bygget har tidligere vært saghus til den gamle tønnefabrikken, og etter dette blitt benyttet til snekkerverksted og lager. Bygget ligger på kaiområdet, og grenser mot sjøen i nord og vest.

– Eiendommene ligger sentralt i Dale sentrum, med butikker, kafeer, kulturtilbud, kommuneadministrasjon, barnehage og både grunnskole og videregående skole i umiddelbar nærhet. Leilighetene ligger i et rolig område, og har en perfekt beliggenhet for den som ønsker et rolig liv med nærhet til fjord og natur, samt kort avstand til kommunesenteret med alle dets fasiliteter. Alle leilighetene har flott utsikt utover Dalsfjorden, heter det i annonsen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste nyheter Vest-Norge

Kjøper seg opp i Minde Næringspark

Nyheter / tirsdag 27. februar 2024

Tar over driften av Opus 16

Nyheter / mandag 26. februar 2024

Her bygger Nåbo 178 leiligheter

Nyheter / torsdag 22. februar 2024

Stiftelse selger blokk med 49 leiligheter

Nyheter / torsdag 22. februar 2024

Grønt lys for 300 boliger

Nyheter / onsdag 21. februar 2024

Nye rekorder for Oasen

Nyheter / tirsdag 20. februar 2024

Nyhetsbrev Estate-Vest

Motta gratis nyhetsbrev fra estatevest.no