Estate Vest

Nyheter – Vest Norge

FORNØYDE: Alle partene er fornøyde med nytt samarbeid med Nordea. Fra venstre Henrik Dønnum Roe (leder i bedriftsmarkedet Vest i Nordea), Lise Lotte Alfheim (styreleder Ung Eiendom Vest) og Kristian Rysjedal Bygnes (styremedlem i Ung Eiendom Vest og Senior Kundeansvarlig i Nordea).

Ung Eiendom Vest med nye samarbeidspartnere – jakter styremedlemmer

Foreningen har opplevd stor vekst i både antall medlemmer og sponsorbedrifter.

Dag-Jørgen Saltnes

fredag 22. mars 2024 15:13 (Oppdatert 18. april 2024 13:59 )

I løpet av vinteren har Ung Eiendom Vest inngått samarbeidsavtaler med Vestenfjeldske Eiendom, entreprenørselskapet Hent og facility-selskapet Toma. Den nyeste samarbeidsavtalen er med Nordea.

– Det er svært gledelig for oss å samarbeide med en organisasjon som samler aktører fra hele bransjen og bidrar til å styrke nettverket for neste generasjon eiendomsfolk i byen. Vi verdsetter deres engasjement for å holde medlemmene oppdatert om regulatoriske, økonomiske og tekniske nyheter innen eiendomsbransjen, sier Henrik Dønnum Roe, leder i bedriftsmarkedet Vest i Nordea.

Han mener det er naturlig for banken, som har solide tradisjoner innen eiendomssektoren i Bergen, å støtte Ung Eiendom Vest.

– Vi er veldig fornøyde med at UEV har fått Nordea som samarbeidspartner. Vi setter stor pris på at Nordea ser verdien av nettverket vårt og viser høyt engasjement i bransjen. Nordea har flere aktive medlemmer og ikke minst Kristian Rysjedal Bygnes, som sitter i styret. Nordea har allerede vært en god samarbeidspartner på tidligere arrangementer, og vi ser frem til videre samarbeid, sier Lise Lotte Alfheim, styreleder i Ung Eiendom Vest.

Ung Eiendom Vest har nå totalt ni samarbeidspartnere, blant annet Harris, DNB Næringsmegling, Wikborg Rein, Senter for Eiendomsfag og Eiendomskreditt.

– Siden 2019 har Ung Eiendom Vest arbeidet for å være en relevant og ledende samlingsplass for unge som arbeider i eiendomsbransjen på Vestlandet, og sponsorbidrag bidrar til å støtte dette arbeidet. Det er lagt inn god innsats for å starte og videreutvikle foreningen, og det er gledelig å kunne dele at vi nå ser etter to nye styremedlemmer. Vi leter nå etter representanter fra eiendomsbransjen på Vestlandet som vil være med å videreutvikle UEV og tilbudet til våre medlemmer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste nyheter Vest-Norge

Selger Strandgaten 223

Nyheter / søndag 21. april 2024

BIRs nye kontorbygg på Nygårdstangen vant Eiendomsprisen

Nyheter / torsdag 18. april 2024

Kjøper 38 leiligheter og 3 næringsseksjoner i Bergen

Nyheter / torsdag 18. april 2024

Statsforvalteren om at fylkeskommunen hemmeligholder leiekontrakter: – Ikke krav på innsyn

Nyheter / tirsdag 16. april 2024

Tingretten og jordskifteretten til Entra-bygg

Nyheter / mandag 15. april 2024

Ansatt som daglig leder i Dokken Utvikling

Nyheter / mandag 15. april 2024

Nyhetsbrev Estate-Vest

Motta gratis nyhetsbrev fra estatevest.no