Estate Vest

Nyheter – Vest Norge

STARTER BYGGING: Nå er det klart at Bara Eiendom vil gå i gang med byggingen av det syvende byggetrinnet Link. Ill.: 3D Estate

Veidekke til Kronstadparken

Veidekke har signert leieavtale og vil flytte til det syvende byggetrinnet i Kronstadparken.

Dag-Jørgen Saltnes

mandag 13. mai 2024 14:42 (Oppdatert 23. mai 2024 10:28 )

Bara Eiendom har hatt en tradisjon med å sette i gang bygging av nye kontorbygg i Kronstadparken uten å ha fått på plass leietakere. Men for det syvende byggetrinnet, et kontorbygg på 16.400 kvadratmeter fordelt på åtte etasjer, pluss to etasjer under bakken, ville Bara Eiendom ha på plass en stor leietaker for å starte byggingen.

– Til nå har vi bare gunnet på, og det har jo gått bra. Men for at sjefen skal holde på nattesøvnen, trenger vi avtaler på plass før vi vedtar byggestart her. Det er helst de største bedriftene som er flinkest til å være ute i god tid, og det er altså de som er mest aktuelle for dette bygget, ikke bare på grunn av tidsaspektet, men også fordi store etasjeplan er ideelle for dem, sa markedssjef Veronica A. Fagerlid til NæringsEiendom da bladet omtalte planene.

Nå er det klart at den første store leietakeren er på plass. Veidekke har signert en leieavtale for bygget, som har fått navnet LINK, for 2.200 kvadratmeter. Dermed vil Bara Eiendom sette i gang bygget, som skal ferdigstilles ved årsskiftet 2026/2027

– Det er en stor dag for oss i Bara Eiendom. Vi har jobbet en stund sammen med Veidekke for å avdekke behov og finne de gode løsningene. Nå skal vi bygge byens råeste kontorbygg sier daglig leder Ingse Galtung Døsvig i Bara Eiendom.

– Vi føler oss utrolig heldig som kan drive områdeutvikling akkurat her, så tett på den “gamle byen”. Her får man det beste av alt; en unik tilgjengelighet med både bybane og buss i umiddelbar nærhet og et totalkonsept som har skapt stor begeistring hos leietakerne, fortsetter Galtung Døsvig.

– Vi gleder oss til at vi selv skal flytte inn i det som blir det største og kanskje flotteste bygget i Kronstadparken, sier distriktsleder Thor Småbrekke i Veidekke Bygg Bergen.

Veidekke blir samtidig entreprenør for det nye bygget.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste nyheter Vest-Norge

Odfjell Land kjøper utviklingstomt på Kokstad

Nyheter / mandag 27. mai 2024

Har aldri opplevd maken til interesse for boligprosjekt

Nyheter / søndag 26. mai 2024

Nærmer seg 100 millioner i leieinntekter

Nyheter / torsdag 23. mai 2024

Penger i kassen gir flere studentboliger i vest

Nyheter / onsdag 22. mai 2024

Har omfattende planer på Birkelandsskiftet

Nyheter / tirsdag 21. mai 2024

Slitt industritomt skal forvandles til et attraktivt sted å bo og jobbe

Nyheter / torsdag 16. mai 2024

Nyhetsbrev Estate-Vest

Motta gratis nyhetsbrev fra estatevest.no