Estate Vest

Nyheter – Vest Norge

Endelig på nett

Etter mye arbeid er endelig nye Eiendomsmagasinet.no på nett. Her skal du bli oppdatert på det som rører seg i det regionale markedet for næringseiendom.

Torgeir Hågøy

torsdag 26. februar 2015 15:32 (Oppdatert 19. februar 2018 11:30 )

Etter flere måneders arbeid er endelig nye Eiendomsmagasinet.no klar for verden. Vi er stolte og glade for å kunne tilby en ny nyhetskanal for det markedet for næringseiendom i Bergen og på Vestlandet. Takk til Paperplane som har designet siden og Maksimer som har stått for implementering. Vi synes dere har gjort en strålende jobb.

På Eiendomsmagasinet.no vil vi legge ut aktuelt stoff om alt som rører seg i det regionale markedet for næringseiendom. Det kan være alt fra transaksjoner og nye leiekontrakter til nye prosjekter og mennesker som bytter jobb. Ambisjonen vår er at dette skal være det naturlige nettstedet for alle som ønsker å holde seg oppdatert på eiendomsmarkedet i vår region. Siden er ikke ferdig, og det vil bli gjort justeringer og endringer fremover.

Tips oss

For at vi skal kunne fortelle om det som rører seg er vi avhengig av tips. Har du informasjon om et eller annet, stort eller lite, setter vi derfor stor pris på om dere sender en epost til torgeir@estatevest.no eller ringer oss på 99 74 71 71.

Hva synes du?

Vi ønsker å utvikle en side som skal være mer enn bare en nyhetsside, det skal også være et verktøy for bransjen. Vi vil derfor jobbe kontinuerlig med å utvikle siden, og den vil etter hvert bli utvidet med annet innhold og funksjoner.

Har du noen meninger om den nye hjemmesiden? Det kan være skryt, men også tilbakemeldinger på innhold, tips til hvordan vi kan utvikle siden videre. Vi setter stor pris på at leserne engasjerer seg. Send dine tilbakemeldinger til post@estatevest.no

 

Siste nyheter Vest-Norge

Perfekt storm i transaksjonsmarkedet i Bergen

Nyheter / torsdag 16. september 2021

Advarer Bergen-politikerne mot Oslo-fellen

Nyheter / onsdag 15. september 2021

Vil bygge på helsepark med to etasjer

Nyheter / tirsdag 14. september 2021

Tre leiegårder solgt – kommunen benytter ikke forkjøpsrett

Nyheter / mandag 13. september 2021

Sigba Eiendom fikk overskudd på 100 millioner

Nyheter / torsdag 9. september 2021

Leieinntektene skyter i været i Simonsviken Næringspark

Nyheter / onsdag 8. september 2021

Nyhetsbrev Estate-Vest

Motta gratis nyhetsbrev fra estatevest.no