Estate Vest

Nyheter – Vest Norge

NESTE STEG: – De siste 12 årene har vært et eventyr for oss, men nå er det på tide å ta neste steg, sier Fredrik Søreide i Kaland & Partners.

Kaland & Partners og EiendomsMegler 1 slår seg sammen

Det sammenslåtte selskapet har ambisjoner om å bli ledende i Bergen-markedet.

Tore Årdal

tirsdag 25. juni 2024 13:16 (Oppdatert 3. juli 2024 19:37 )

Siden oppstarten i 2012 har Kaland & Partners bygget seg opp som et av de største og mest synlige meglerforetakene i Bergen. Selskapet har spesialisert seg innen brukt- og nyboligmarkedet. Fra 15. oktober bytter de navn til EiendomsMegler 1 SR-Eiendom.

– De siste 12 årene har vært et eventyr for Kaland & Partners, men nå er det på tide å ta neste steg. Det er mange synergier mellom oss og EiendomsMegler 1. Vi har begge en relasjonsstrategi i bunn, med dyp respekt for kundene våre og den store omveltningen de går gjennom med kjøp og salg av bolig. Vi ser også at det å være tettere på bank som vi nå blir som del av SpareBank 1 SR-Bank-konsernet, vil gi oss mulighet til å styrke kundetilbudet vårt både til boligutviklere og boligkjøpere, sier Fredrik Søreide, konsernsjef i Kaland & Partners, i en pressemelding.

Laila Neverdahl, adm.dir. i EiendomsMegler 1 SR-Eiendom.

– Bergen er et strategisk viktig område for oss å vokse i. Kaland & Partners har en sterk posisjon i Bergen, hatt god vekstprogresjon og oppnådd svært høy kjennskap. Det Fredrik Søreide, Tommy Kaland og Petter Krantz har fått til er beundringsverdig. Måten de møter kunden på med respekt og trygghet er kvaliteter som passer rett inn hos oss. Dette er rett og slett en fantastisk god match. Med den styrken vi får som et samlet selskap, skal vi ta en ledende posisjon som den foretrukne megleren i Bergen, sier Laila Neverdahl, adm.dir. i EiendomsMegler 1 SR-Eiendom.

– Samarbeidet har vært svært godt hele veien. Det finnes ikke noen bedre måte å si det på enn at det har passet som hånd i hanske. Både EiendomsMegler 1 og Kaland & Partners har hatt det samme målet: Å sikre at alle våre kunder har den beste opplevelsen de kan ha med å bruke oss. Vi snakker det samme språket, det har vi merket siden dag én. Vi gleder oss over å kunne få jobbe videre sammen, sier Neverdahl.

Kaland & Partners blir en del av EiendomsMegler 1 SR-Eiendom AS fra 15. oktober 2024.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste nyheter Vest-Norge

Ragde Eiendom selger 150 leiligheter i Sandviken

Nyheter / torsdag 11. juli 2024

Får på plass flere leietakere i Bergen sentrum

Nyheter / fredag 5. juli 2024

Lakseoppdretter sikrer seg nok et prestisjebygg i Bergen

Nyheter / fredag 5. juli 2024

Vil bygge 170 leiligheter på Wergeland

Nyheter / onsdag 3. juli 2024

Har bidratt med minst 170 mill. i Damsgårdssundet

Nyheter / onsdag 3. juli 2024

Jakter 7.000 kvm i Bergen

Nyheter / mandag 1. juli 2024

Nyhetsbrev Estate-Vest

Motta gratis nyhetsbrev fra estatevest.no