Estate Vest

Nyheter – Vest Norge

SOLGT: Nærsenter Utvikling har kjøpt Hafstadvegen 101 i Førde.

Kjøper Tesla-eiendom i Førde

Nærsenter Utvikling har kjøpt det nye Tesla-bygget i Førde på 3.175 kvadratmeter.

Dag-Jørgen Saltnes

torsdag 1. juni 2023 13:03 (Oppdatert 5. september 2023 10:26 )

Det er gjennom kjøp av Hafstadvegen Eiendom AS at Nærsenter Utvikling har sikret seg eiendommen Hafstadvegen 101 i Førde. Bygget huser Tesla Norway AS og selger er Joa Gallardo AS. Kraft Finans har vært tilrettelegger for transaksjonen.

– Dette bilanlegget ligger meget godt til langs E39. Førde skal «serve» et stort omland og området er blant annet preget av at mange av de større bilmerkene har sine service,- og salgsanlegg her. I tillegg finner man en rekke såkalte «big box» aktører, sier adm. direktør i Nærsenter Utvikling, Halvor Krafft.

Sentralt i dette området, ligger altså Teslas nye anlegg i Førde, som vil dekke et viktig område for Tesla hvor det er voksende interesse for elektriske biler. Bygget sto ferdig tidlig i april og Tesla overtok 1. mai. 25. mai åpnet Tesla det nye anlegget. Bygget er på 3.175 kvadratmeter, på en tomt på 5,3 mål. og Nærsenter Utvikling overtar bygget 1. juni.

– Hafstadvegen 101 passer godt inn i videreutviklingen av vår eiendomsvirksomhet. Våre siste kjøp har dreiet i retning av nyere bygg og noe mer utpregede «kontantstrømeiendommer». Nærsentre vil imidlertid fortsatt være vår kjernevirksomhet, og vi vil fortsette å videreutvikle vår kompetanse og portefølje på dette området, sier Krafft.

Samtidig legger han til at når Nærsenter Utvikling nå har utvidet horisonten til også å vurdere annen type eiendom enn nærsentre, ligger det an til en omorganisering og navneendring i løpet av høsten.

– Chriskrafft Eiendom vil antakelig se dagens lys, og der man under dette selskapet vil finne minst to forskjellige kategorier/porteføljer av eiendom. Det ene vil fortsatt være nærsentre og hva vi vil kalle de øvrige er enda ikke klart, fortsetter Halvor Krafft.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste nyheter Vest-Norge

Ragde Eiendom selger 150 leiligheter i Sandviken

Nyheter / torsdag 11. juli 2024

Får på plass flere leietakere i Bergen sentrum

Nyheter / fredag 5. juli 2024

Lakseoppdretter sikrer seg nok et prestisjebygg i Bergen

Nyheter / fredag 5. juli 2024

Vil bygge 170 leiligheter på Wergeland

Nyheter / onsdag 3. juli 2024

Har bidratt med minst 170 mill. i Damsgårdssundet

Nyheter / onsdag 3. juli 2024

Jakter 7.000 kvm i Bergen

Nyheter / mandag 1. juli 2024

Nyhetsbrev Estate-Vest

Motta gratis nyhetsbrev fra estatevest.no