Estate Vest

Nyheter – Vest Norge

TAR OVER: Aleksander Olsbø Rye tar over som leder for DNB Næringsmegling sitt bergenskontor.

Han skal ta over DNB-skuten i Bergen

Den nye lederen for DNB Næringsmeglings bergenskontor er nå valgt. 

Torgeir Hågøy

onsdag 3. januar 2018 0:13 (Oppdatert 8. mai 2018 7:22 )

– Vi har landet på en svært god, og min prefererte kandidat, sier administrerende direktør for DNB Næringsmegling, Anne Helene Mortensen.  Når han i tillegg får meget gode skussmål fra bransjen er det ekstra hyggelig!
Den valgte kandidaten er Aleksander Olsbø Rye (33). Han kommer fra DNB Liv hvor han har blant annet ansvar for livselskapets eiendomsportefølje. Før det var han i DNB Næringseiendom hvor han var en del av investeringsteamet.
– Han har jobbet mye med transaksjoner, men også med finans, og har derfor en bakgrunn som vi ser på som veldig spennende, sier Mortensen.

Mer enn en megler
Olsbø begynner i stillingen i midten av februar og han forteller at han gleder seg veldig til å komme i gang.
– Ambisjonen min er at vi skal være den beste næringsmegleren i Bergen. Kongstanken min er at vi ikke bare skal være en megler, men også en rådgiver for våre kunder. Det betyr at våre kunder skal få de råd som gir dem merverdi, vi skal være en relevant samtalepartner, sier Olsbø Rye, som legger til at meglerbransjen i Bergen fortsatt har en del å gå på når det gjelder profesjonalisering.
– Oslo har kommet et langt stykke og Bergen har også tatt noen gode steg i den retningen. Men vi vil nok se en stadig større grad av profesjonalisering her også og da er rett kompetanse helt avgjørende. Det handler i stadig større grad om finansiell kompetanse kombinert med god eiendomskompetanse sier Olsbø Rye.

Vil gå i sine egne sko 
Han poengterer at han egentlig ikke ønsker å fylle skoene til den forrige lederen av kontoret, nemlig Lars Erik Wirsching.
– Jeg har stor respekt for det arbeidet han har gjort, men jeg vil gå i mine egne sko. Jeg tror erfaringen min både fra corporate finance, investeringssiden og fra eiersiden gir oss et konkurransefortrinn. Kombinasjonen med det nasjonale nettverket til DNB Næringsmegling og synergier forøvrig med banken gjør at dette er noe jeg tror veldig på, sier Olsbø.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste nyheter Vest-Norge

Bringer nytt liv til Augustin Hotel

Nyheter / mandag 29. april 2024

Halvparten av alle hotellrom i Bergen sto tomme i Q1

Nyheter / fredag 26. april 2024

Slik blir nye Nøstet

Nyheter / torsdag 25. april 2024

Her vil Skanska bygge 100 nye boliger

Nyheter / torsdag 25. april 2024

Har planer om boliger på Paradis

Nyheter / onsdag 24. april 2024

Nytt boligprosjekt: Vil bygge opp mot 12.000 kvm i Ytre Sandviken

Nyheter / tirsdag 23. april 2024

Nyhetsbrev Estate-Vest

Motta gratis nyhetsbrev fra estatevest.no