Estate Vest

Nyheter – Vest Norge

SVAKT: Nyboligsalget er så langt i år ned med 13 prosent sammenlignet med i fjor. (Illustrasjonsfoto: Torgeir Hågøy)

Hero-brødrene vil inn på
boligmarkedet i Bergen

BERGEN/OSLO: De to brødrene Roger og Kristian A. Adolfsen har gjennom boligutviklingsselskapet Miliarium Bolig Bergen som et av sine vedtatte satsingsområder.

Torgeir Hågøy

tirsdag 24. mai 2016 5:00 (Oppdatert 28. februar 2018 10:15 )

– Vi ønsker å etablere oss i Bergen og har en plan for dette. Hvor fort vi kan komme i gang avhenger av hvilke prosjekter vi kommer i mål med, sier administrerende direktør i Miliarium Bolig, Peder Stavnes Karlsen.

LES OGSÅ: Fra Telenor til mottak for 1000 asylsøkere

Gigantselskap
Eierne av selskapet er Roger og Kristian A. Adolfsen. Brødrene har fått mye oppmerksomhet for sine mange asylmottak. De er en av de største aktørene i dette segmentet, men de er også tungt involvert på en rekke andre områder, blant annet bolig og hotell. Samlet har de kontrollerende eierposter i 13 selskaper, men totalt har de eierskap i 17 selskaper. Blant annet har de to eierposter i Voss Resort som tilsammen utgjør over 50 prosent av selskapet. Samlet har selskapene i Adolfsen-porteføljen en omsetning på over sju milliarder kroner.

LES OGSÅ: Kan hva som helst benyttes som asylmottak?

Flere prosesser på gang
Det er gjennom selskapet Miliarium Bolig at de nå ønsker å gjøre sitt inntog i Bergen. De har fra før et mottakssenter i Arna, samt at de eier rundt 30 barnehagebygg i Bergen og Fjell. Disse er leid ut til barnehagene Kidsa, Espira og Norlandia. På bolig har de så langt ikke gjort noe.
– Vi har flere prosesser på gang i forhold til kjøp og utvikling. Dette er ting som vi har jobbet med en stund og det er for tidlig å gå i detaljer rundt dette nå, sier Stavnes Karlsen.

LES OGSÅ: Han skal selge boliger i Bergen for over en halv milliard i året

Tilbyr premium-konsept
Prosjektene til Milarium Bolig varierer både i størrelse og innhold. De er fra før etablert i Stor-Oslo, noe som også utvalgte byer på Østlandet, samt at de er i Bodø, Tromsø og nå altså vil til Bergen. De skriver på sine egne nettsider at de i disse byene gjennomfører prosjekter både i egenregi og i samarbeid med kompetente partnere.
I noen av prosjektene tilbyr de det de kaller et Premium-konsept. Dette er et konsept som skal ”litt hotellfølelse i hverdagen”, hvor det er fokus på en lettvint, aktiv, sosial og trygg hverdag, både i og utenfor sin egen bolig.

LES OGSÅ: Solgte leiligheter for over 400 millioner på én uke

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste nyheter Vest-Norge

Odfjell Land kjøper utviklingstomt på Kokstad

Nyheter / mandag 27. mai 2024

Har aldri opplevd maken til interesse for boligprosjekt

Nyheter / søndag 26. mai 2024

Nærmer seg 100 millioner i leieinntekter

Nyheter / torsdag 23. mai 2024

Penger i kassen gir flere studentboliger i vest

Nyheter / onsdag 22. mai 2024

Har omfattende planer på Birkelandsskiftet

Nyheter / tirsdag 21. mai 2024

Slitt industritomt skal forvandles til et attraktivt sted å bo og jobbe

Nyheter / torsdag 16. mai 2024

Nyhetsbrev Estate-Vest

Motta gratis nyhetsbrev fra estatevest.no