Estate Vest

Nyheter – Vest Norge

STOR INTERESSE: Ifølge WPS Næringsmegling var det stor interesse for næringsseksjonen, som ligger i krysningspunktet mellom Damsgårdsveien og Småpudden.

Edgar Haugen handlet i Bergen

Ragde Eiendom har kjøpt en næringsseksjon i Damsgårdssundet med NorgesGruppen som leietaker.

Tore Årdal

torsdag 8. april 2021 10:02 (Oppdatert 9. juni 2021 22:36 )

I november i fjor skrev Estate Nyheter at BOB skulle selge en portefølje bestående av 3.380 kvadratmeter næringsareal i Damsgårdsveien. Av kunngjøringer i Brønnøysundregistrene fremgår det at selskapet 1912 Næring 1 AS nå er solgt til Edgar Haugen-selskapet Ragde Eiendom. Dette er en Kiwi-butikk i Damsgårdsveien 62 med et areal på snaut 1.000 kvadratmeter og estimert leie i 2021 på ca. 1,7 millioner kroner.

– Eiendommen har en prisbelønnet, særegen og bærekraftig arkitektur og er meget godt synlig i bybildet. Den flotte teglsteinsfasaden stammer fra det opprinnelig fabrikkbygget fra 1912. Eiendommen ligger i krysningspunktet mellom Damsgårdsveien og Småpudden, noe som gjør at området er preget av høy aktivitet. Seksjonen er tilpasset leietakers virksomhet som dagligvareforretning. Lokalet fremstår som lyst og luftig med god takhøyde, het de i prospektet.

Partner John Kenneth Porten i WPS Næringsmegling, som fikk oppdraget med å selge porteføljen, sier at det var rift om denne eiendommen.

– Dette er en fin butikk med flotte fasader og veldig god beliggenhet i et nytt og pulserende område. I tillegg er det en trygg leietaker (NorgesGruppen, red. anm.), sier Porten.

Da Estate Nyheter i fjor publiserte listen over Norges 200 største eiendomsselskaper, havnet Oslo-baserte Ragde Eiendom på en 11. plass med årlige leieinntekter på ca. 1,3 milliarder kroner og en eiendomsportefølje på 1.550.000 kvadratmeter.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste nyheter Vest-Norge

Skal oppheve 20 eldre reguleringsplaner

Nyheter / tirsdag 19. mars 2024

Laugaren fikk nykommerpris

Nyheter / søndag 17. mars 2024

Vil endre «masterplanen» for Bergen kommune

Nyheter / torsdag 14. mars 2024

Ekspert om fylkeskommunens hemmelighold: «Er det nødvendig?»

Nyheter / torsdag 14. mars 2024

Gjelsten skal bygge 77 leiligheter i Sandviken

Nyheter / onsdag 13. mars 2024

Boligkjøper gikk i svart da det plutselig kom en stor skatepark som nærmeste nabo

Nyheter / tirsdag 12. mars 2024

Nyhetsbrev Estate-Vest

Motta gratis nyhetsbrev fra estatevest.no