Estate Vest

Nyheter – Vest Norge

TRADISJON: Det er blitt en årlig tradisjon at Tor Instanes’ GC Rieber Eiendom går til topps i merkevareundersøkelsen Eiendomsbarometeret.

Har den beste merkevaren i Bergen

Tallene for Eiendomsbarometeret 2020 er klare, og nok en gang stikker GC Rieber Eiendom av med seieren. Samtidig er det endringer i toppen hos meglerne.

Dag-Jørgen Saltnes

søndag 10. mai 2020 19:00 (Oppdatert 3. juni 2020 6:36 )

Det er syv år siden NEMEET startet opp den årlige merkevareundersøkelsen og i Bergen har GC Rieber Eiendom inntatt topplasseringen blant eiendomsselskapene hvert eneste år. Så også i år. Eiendomsselskapet oppnådde en score i merkevareindeksen på 73 poeng.

– GC Rieber Eiendom-teamet er ydmyk og glad over resultatet. Vi har dyktige bransjekollegaer i Bergen og da er det stas å få en slik score i årets merkevaremåling, sier administrerende direktør Tor Instanes.

De neste på listene, er BOB, med en score på 72 punkter og DNB Næringseiendom, med en score på 71 poeng. På plassene rett bak kommer Bara Eiendom, Nordea Liv og Entra.

I fjor skapte nykommeren WPS Næringsmegling liv blant meglerne ved å gå rett til topps i kåringen for meglere og rådgivere. Men i år var det Kyte Næringsmegling som tok førsteplassen, med 71 poeng. WPS Næringsmegling inntok andreplassen med 69 poeng, et godt stykke foran DNB Næringsmegling på 65 poeng.

– Det tar tid å bygge merkevare, og Kyte Næringsmegling står godt på et navn som er bygget opp gjennom mange år i vestlandshovedstaden, sier CEO Morten Olaisen i NEMEET.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste nyheter Vest-Norge

Handlet for over en halv milliard i fjor

Nyheter / onsdag 3. juni 2020

Kjøpte to eiendommer på Damsgård

Nyheter / tirsdag 2. juni 2020

Lars Clementsen Pedersen går til BOB

Nyheter / tirsdag 2. juni 2020

Kjøpte ny eiendom og styrker seg i Vestland

Nyheter / mandag 1. juni 2020

Har aldri hatt lavere ledighet

Nyheter / torsdag 28. mai 2020

Korona får vestlandsbedrifter til å endre forretningsmodell

Nyheter / onsdag 27. mai 2020

Nyhetsbrev Estate-Vest

Motta gratis nyhetsbrev fra estatevest.no