Estate Vest

Nyheter – Vest Norge

TRADISJON: Det er blitt en årlig tradisjon at Tor Instanes’ GC Rieber Eiendom går til topps i merkevareundersøkelsen Eiendomsbarometeret.

Har den beste merkevaren i Bergen

Tallene for Eiendomsbarometeret 2020 er klare, og nok en gang stikker GC Rieber Eiendom av med seieren. Samtidig er det endringer i toppen hos meglerne.

Dag-Jørgen Saltnes

søndag 10. mai 2020 19:00 (Oppdatert 3. september 2020 10:28 )

Det er syv år siden NEMEET startet opp den årlige merkevareundersøkelsen og i Bergen har GC Rieber Eiendom inntatt topplasseringen blant eiendomsselskapene hvert eneste år. Så også i år. Eiendomsselskapet oppnådde en score i merkevareindeksen på 73 poeng.

– GC Rieber Eiendom-teamet er ydmyk og glad over resultatet. Vi har dyktige bransjekollegaer i Bergen og da er det stas å få en slik score i årets merkevaremåling, sier administrerende direktør Tor Instanes.

De neste på listene, er BOB, med en score på 72 punkter og DNB Næringseiendom, med en score på 71 poeng. På plassene rett bak kommer Bara Eiendom, Nordea Liv og Entra.

I fjor skapte nykommeren WPS Næringsmegling liv blant meglerne ved å gå rett til topps i kåringen for meglere og rådgivere. Men i år var det Kyte Næringsmegling som tok førsteplassen, med 71 poeng. WPS Næringsmegling inntok andreplassen med 69 poeng, et godt stykke foran DNB Næringsmegling på 65 poeng.

– Det tar tid å bygge merkevare, og Kyte Næringsmegling står godt på et navn som er bygget opp gjennom mange år i vestlandshovedstaden, sier CEO Morten Olaisen i NEMEET.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste nyheter Vest-Norge

«Et fullstendig uegnet leieobjekt med en illojal utleier»

Nyheter / torsdag 17. september 2020

Selger handelseiendom

Nyheter / torsdag 17. september 2020

Vil bygge 36 boliger i Årstad

Nyheter / tirsdag 15. september 2020

– Århundrets mulighet for Bergen

Nyheter / mandag 14. september 2020

Forbildeprosjekt på Nordnes

Nyheter / torsdag 10. september 2020

Kluge styrker transaksjonsteamet i Bergen

Nyheter / torsdag 10. september 2020

Nyhetsbrev Estate-Vest

Motta gratis nyhetsbrev fra estatevest.no