Estate Vest

Nyheter – Vest Norge

Det er lagt inn svært gode kvaliteter i prosjektet, i tillegg til at det er fantastisk utsikt. (Arkitekter: 3RW. Illustrasjon: gautehatlem.no )

Har solgt 75 boliger i resort

Milepel opplever stor interesse for boligprosjektet Skjoldnes, som har hentet inspirasjon fra luksushotellkjeden Kempinski.

Tore Årdal

mandag 19. november 2018 7:16 (Oppdatert 12. desember 2018 8:02)

– Det finnes mange boligprosjekter i Bergen, men dette er noe helt annet. Vi har lagt inn svært gode kvaliteter, i tillegg til at det er fantastisk utsikt, sier Christian Foss.

Han har hentet ideen til Skjoldnes fra den tyske hotellkjeden Kempinski, som i tillegg til å drive luksushoteller har bygget leiligheter ved noen av hotellene. Dermed kan beboerne i leilighetene benytte seg av hotellets fasiliteter.

– Vi gjør noe av det samme på Skjoldnes, bortsett fra at vi ikke har hotell. Til gjengjeld skal vi bygge fasilitetene, og så skal disse driftes eksternt, forteller Foss.

Beboerne parkerer under anlegget, og tar så heisen opp. Der kan de velge å være private i boligen eller sosiale i fellesområdene. Totalt er parken på 10 dekar. I tillegg kommer en «beach club» samt en gammel villa, hvor det blir restaurant, vinkjeller og to utleiesuiter.

Totalt skal det bygges 210 boliger på den 43 mål store tomten, fordelt på 3 byggetrinn. Byggetrinn 1 og 2 er lagt ut i markedet, og så langt er 75 av 124 leiligheter solgt. Den dyreste tilgjengelige boligen koster 16,5 millioner kroner, mens de 2 dyreste i prosjektet – med en pris på 19,5 millioner – allerede er solgt.

– Vi er veldig fornøyd med salget og komfortable med situasjonen. Nå har vi lagt oss bakpå med markedsføringen, inntil byggene har reist seg, forteller Foss.

Men det «har vært et langt lerret å bleke», som han sier.

– Det har vært en kompleks reise i regulering. Samtidig har vi hatt et fantastisk samarbeid med Statens vegvesen og NCC for å få lagt lokket over motorveien, sier han.

Det er nettopp på lokket over motorveien at Milepel bygger Bergens resort.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste nyheter Vest-Norge

Solgte to leiegårder

Nyheter / onsdag 12. desember 2018

Bygger boliger for 272 mill.

Nyheter / onsdag 12. desember 2018

BOB satser på delingsøkonomi

Nyheter / tirsdag 11. desember 2018

Vil ha 45 millioner på Kokstad

Nyheter / mandag 10. desember 2018

Skal oppføre bygg på 8.000 kvm

Nyheter / fredag 7. desember 2018

Utvider Midtunbygget med 3.500 kvm

Nyheter / onsdag 5. desember 2018

Nyhetsbrev Estate-Vest

Motta gratis nyhetsbrev fra estatevest.no