Estate Vest

Nyheter – Vest Norge

DRIFT: AMFI Nesttun i Fana inngår i Olav Thon Gruppens senterportefølje. Nå utvides driftsansvaret på AMFI Nesttun til å også omfatte alle butikkene på gateplan.

Utvider forvaltningen ved AMFI Nesttun

AMFI Nesttun i Fana er et forvaltet kjøpesenter inngår i Olav Thon Gruppens senterportefølje. Nå utvides driftsansvaret på til å også omfatte alle butikkene på gateplan.

Glen Widing

mandag 14. oktober 2019 22:09 (Oppdatert 2. januar 2020 20:57 )

– Olav Thon Gruppen har den største kompetansen og den beste driftserfaringen for kjøpesentre i Norge. Det har tatt oss 25 år å samle alle handelseiendommene i gågaten og på torget til ett felles eierskap. Nå ser vi frem til en samlende og markedsmessig styrket handel på hele Nesttun med felles annonsering, og ikke minst felles åpningstider, sier administrerende direktør Rune Birkeland i Zurhaar & Rubb i en pressemelding.

Fra 1. januar 2020 vil AMFI Nesttun drifte, leie ut og markedsføre ytterligere 26 butikker med et samlet areal på ca. 5.000 kvadratmeter. Dette er en videreføring av dagens avtale om drift av kjøpesenteret AMFI Nesttun. AMFI Nesttun vil fra årsskiftet bestå av 49 butikker samlet og en salgsflate på totalt ca. 13.000 kvadratmeter. Butikkomsetningen for 2020 forventes å bli ca. 550 millioner kroner. Zurhaar & Rubb eier alle handelseiendommene i gågaten og på torget på Nesttun.

– Vi er glad for at Zurhaar & Rubb har valgt å utvide samarbeidet med oss. Vi opplever de som en svært profesjonell aktør i markedet. Nesttun er et attraktivt og spennende område i Bergensregionen, sier Ove Skrøvseth som leder for forretningsutvikling i Olav Thon Gruppen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste nyheter Vest-Norge

Har aldri hatt lavere ledighet

Nyheter / torsdag 28. mai 2020

Korona får vestlandsbedrifter til å endre forretningsmodell

Nyheter / onsdag 27. mai 2020

Skal kjempe for eiendomsbransjen

Nyheter / onsdag 27. mai 2020

Her skal det bygges 75 boliger

Nyheter / søndag 24. mai 2020

Vil bygge ut halve tomten og selge eller leie ut resten

Nyheter / onsdag 20. mai 2020

Verdens første nullutslippshavn kan gi stor byutvikling

Nyheter / tirsdag 19. mai 2020

Nyhetsbrev Estate-Vest

Motta gratis nyhetsbrev fra estatevest.no