Estate Vest

Nyheter – Vest Norge

TRAPPER NED: Tore Jensen (73) i Opus trapper ned. (Foto: Opus)

1000 prosjekter får holde
– Tore Jensen trapper ned

BERGEN: Siden 1970 har det gått i planer for Tore Jensen i Opus. Nå planlegger 73-åringen å trappe ned. Om det går etter planen gjenstår å se.

Torgeir Hågøy

torsdag 22. desember 2016 5:00 (Oppdatert 8. mai 2018 7:27 )

– De siste årene har jeg vært på jobb klokken seks hver morgen. Nå tenkte jeg at jeg skulle trappe litt ned, så nå kommer jeg kanskje til å begynne på jobb klokken syv, ler Tore Jensen.

LES OGSÅ: Jorunn Nerheim har fått ny jobb – igjen

Spennende reise
Han er for en institusjon å regne. Ingen har flere reguleringsplaner enn ham på samvittigheten, og siden han gikk ut av universitetet i Glasgow i 1970 har det gått i planer.
– Jeg orienterte med over mot planer da jeg studerte der borte. Jeg hadde et prosjekt på den tredje flyplassen i London og fikk da ”First Class Honours” som første nordmann noen gang, sier Jensen.
Han begynte karrieren sin i Viak, en av forløperne til Asplan Viak. Så fortsatte han til Bergen kommune før han for videre til fylkeskommunen. Deretter fortsatte ferden i det private næringsliv, nemlig hos den andre delen av det som skulle bli Asplan Viak, altså selskapet Asplan.
– Der jobbet jeg i cirka ti år før jeg sammen med to andre etablerte Opus i 1990. Det har vært en spennende reise, men nå er altså tiden kommet for å trappe litt ned, sier Jensen, som i en årrekke har vært daglig leder av selskapet.

LES OGSÅ: Meglernestor takker for seg, etter mer enn 20 år i bransjen

Vil videreføre arven
I en artikkel på selskapets egen hjemmeside skriver Opus at Tore i sine roller som daglig leder, senere styreleder og de seneste årene som spesialrådgiver har vært svært bevisst betydningen av å overføre kunnskap, veilede og introdusere kolleger for de mange kundene som har hatt en personlige relasjoner til ham. Dette er noe som har skjedd med den vennligheten som har preget Tore i all hans gjøren og laden.
”Det gjør det også lettere for oss som jobber i Opus å føre arven videre. Vi er svært takknemlige for Tores innsats. Hans faglige fotavtrykk kan ikke bare leses hos oss, men og i de nærmere 1000 planene han har vært med å utforme i de årene han har jobbet i Opus. Heldigvis blir han med oss videre, slik at vi fortsatt kan nyttiggjøre oss hans faglige og sosiale bidrag.”

LES OGSÅ: – Jeg fikk et tilbud som rett og slett var for fristende

Vil fortsette å jobbe
For når Tore Jensen sier at han skal trappe ned, så er nok det en sannhet med visse forbehold. Han har en del prosjekter som skal sluttføres.
– Samtidig vil det nok også komme noen nye inn. Jeg kommer derfor ikke til å slutte, men jeg har en ambisjon og en plan om å trappe ned, sier Jensen.
Så vil det altså vise seg hvor rolige dagene blir fremover.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste nyheter Vest-Norge

Bringer nytt liv til Augustin Hotel

Nyheter / mandag 29. april 2024

Halvparten av alle hotellrom i Bergen sto tomme i Q1

Nyheter / fredag 26. april 2024

Slik blir nye Nøstet

Nyheter / torsdag 25. april 2024

Her vil Skanska bygge 100 nye boliger

Nyheter / torsdag 25. april 2024

Har planer om boliger på Paradis

Nyheter / onsdag 24. april 2024

Nytt boligprosjekt: Vil bygge opp mot 12.000 kvm i Ytre Sandviken

Nyheter / tirsdag 23. april 2024

Nyhetsbrev Estate-Vest

Motta gratis nyhetsbrev fra estatevest.no