Estate Vest

Nyheter – Vest Norge

GATEPLAN: Bonava satser på næringslokaler i sine nye boligprosjekter, som med blant annet en restaurant på grunnplanet i Skjoldhagen.

Burgere og sushi løfter nabolaget

- Det er dette det handler om; skape liv og bidra til at beboerne får en lokal kvalitetsrestaurant i underetasjen, sier restauratøren.

Glen Widing

søndag 31. januar 2021 22:43 (Oppdatert 7. mars 2021 20:59 )

Thomas Madsen driver restauranten Matgal og er blant dem som er sikker på at livet blir bedre med en sushi og en burger. Det samme sier Bonava som vil inkludere næringslokaler i sine nye boligprosjekter, ifølge egne nettsider.

I et av selskapets nyeste prosjekter, Skjoldhagen litt sør for Bergen sentrum, er det åpnet en lokal restaurant.

– Det er dette det handler om; skape liv og bidra til at beboerne i Skjoldhagen får en lokal kvalitetsrestaurant med alkoholservering i underetasjen. Allerede første kveld kom mange av beboerne fra Skjoldhagen som var sultne. Vi ønsker å bli en naturlig del av nabolaget; en nabolagsrestaurant, om du vil, påpeker Madsen.

På Bonavas seneste prosjekter er det blitt vanlig å slippe næringslivet til i sokkeletasjen. I Skjoldhagen har EGD Property kjøpt det 400 kvadratmeter store næringslokalet på grunnplanet, og leier dette ut til flere firmaer. Inkludert restauranten. Inspirasjonen hentet de fra Grünerløkka i Oslo og på denne måten skaper man et mer livlig og pulserende nabolag som kommer beboerne og naboene til gode.

– Jeg bare digger at Bonava og EGD legger vekt på å skape et godt tilbud til både vi som driver næring og våre kunder. Nabolaget blir uten tvil bedre får flere tilbud. Ved siden av meg er det åpnet klesbutikk, eiendomsmegler og fysikalsk behandler, det er blitt en fin miks, sier Thomas Madsen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste nyheter Vest-Norge

Profier vil gjøre dette neset til «Bergens beste sted å bo»

Nyheter / tirsdag 9. mars 2021

Vil utvide med næringsareal og 15 boliger

Nyheter / søndag 7. mars 2021

Vil ha 35 mill. for denne eiendommen på Kokstad

Nyheter / torsdag 4. mars 2021

Fra hotelltrainee til 145 mill. i leieinntekter

Nyheter / torsdag 4. mars 2021

Næringstomt kan bli boligområde

Nyheter / onsdag 3. mars 2021

Har kuttet fra 38 til 23 boliger

Nyheter / tirsdag 2. mars 2021

Nyhetsbrev Estate-Vest

Motta gratis nyhetsbrev fra estatevest.no