Estate Vest

Nyheter – Vest Norge

SENTRUMSNÆRT: Eiendommen ligger sentralt og sentrumsnært til i Møllendalsveien i den sørvestlige siden av Store Lungegårdsvann. Foto: Entra

Entra-byggene i Bergen gjennomgår en omfattende rehabilitering

Møllendalsvei 6-8 skal være ferdig neste år, og Entra har nå fått en ny leietaker.

Tore Årdal

onsdag 28. juli 2021 21:11 (Oppdatert 16. september 2021 6:55 )

Møllendalsvei 6 er fra 1976/1990, og er oppført med 7 kontoretasjer, mens Møllendalsvei 8 er fra 1974/2013 og er oppført med 6 kontoretasjer. Begge byggene, som ligger sentralt og sentrumsnært til i Møllendalsveien i den sørvestlige siden av Store Lungegårdsvann, gjennomgår en omfattende rehabilitering, som skal være ferdigstilt mot slutten av 2022.

Ifølge Entra blir Bergen kommune blant leietakerne. Kommunen har inngått en 10-årig leiekontrakt om 7.400 kvadratmeter i Møllendalsvei 6-8 i forbindelse med etableringen av Familiens hus i Bergenhus og Årstad.

Familiens hus tenkt som et sted hvor tjenester til barn og familie samles på ett sted. Det vil gjøre det enklere for brukerne ved at de henvender seg ett sted, hvor de skal få et profesjonelt og helhetlig tilbud. I den anledning var det viktig å finne et lokale som er sentralt i Bergen, med enkel tilgang til kollektivtrafikk og med parkeringsmuligheter for besøkende.

Familiens hus vil samlokaliserte følgende tjenester i byområdet; barneverntjeneste, helsestasjon, helsestasjon for ungdom, skolehelsetjeneste, barne- og familiehjelpen og ergo/fysioterapitjenester til barn og unge.

– Det er gledelig at Bergen kommune velger å etablere Familiens hus i Møllendalsveien. De nyoppussede lokalene vil være godt egnet for den samlokaliserte virksomheten, uttaler administrerende direktør Sonja Horn i Entra i en pressemelding.

Eiendommen ligger sentralt og sentrumsnært til i Møllendalsveien i den sørvestlige siden av Store Lungegårdsvann. Både buss- og bybanestopp er i umiddelbar tilknytning til byggene. Det er også rikelig med parkeringsplasser både i garasjen i Møllendalsvei 6 og utenfor begge byggene. Det er felles sykkelparkering og utgang til felles balkong utenfor felles kantine.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste nyheter Vest-Norge

Perfekt storm i transaksjonsmarkedet i Bergen

Nyheter / torsdag 16. september 2021

Advarer Bergen-politikerne mot Oslo-fellen

Nyheter / onsdag 15. september 2021

Vil bygge på helsepark med to etasjer

Nyheter / tirsdag 14. september 2021

Tre leiegårder solgt – kommunen benytter ikke forkjøpsrett

Nyheter / mandag 13. september 2021

Sigba Eiendom fikk overskudd på 100 millioner

Nyheter / torsdag 9. september 2021

Leieinntektene skyter i været i Simonsviken Næringspark

Nyheter / onsdag 8. september 2021

Nyhetsbrev Estate-Vest

Motta gratis nyhetsbrev fra estatevest.no