Estate Vest

Nyheter – Vest Norge

Styret i Ung eiendom vest.

Første treff for de unge i bransjen

Den nye foreningen Ung eiendom vest skal ha sitt første nettverkstreff i november.

Dag-Jørgen Saltnes

torsdag 10. oktober 2019 9:22 (Oppdatert 17. desember 2019 16:47 )

Det var i midten av september at Estate Vest skrev om den nye foreningen Ung eiendom vest (UEV), som skal samle de unge i eiendomsbransjen i Bergen. Foreningen skal skape en arena for nettverking for unge personer som jobber i eiendomsbransjen. Nå er det klart for åpningstreff den 14. november.

– Vi satser på et spennende og variert program, med foredragsholderne Daniel Siraj fra OBOS, Bjørn Frode Skaar fra Wikborg Rein, Jon Harry D. Årstad fra Newsec og Hilde Kristin Njøten fra Spacemaker. Hver av disse vil holde et kort innlegg om ulike aspekter ved eiendomsutvikling, sier styreleder Jogeir Romarheim i Ung eiendom vest.

Han forteller at bakgrunnen for foreningen var at det var et hull i «young-miljøene» innenfor eiendom.

– Bergenserne har vært flinke til å skape forum for unge i næringslivet, hvor man kan få faglig utvikling, nettverking og sosiale arrangementer. Blant annet har både finans- og fiskerinæringen egne organisasjoner for de unge. Med en så aktiv eiendomsbransje, savnet vi imidlertid en arena for byens fremtidige eiendomsaktører. I Oslo har Ung Næringseiendom over 1500 medlemmer, og vi satser på at eiendomsmiljøet på vestlandet er like sultne. Vi har fått mye god tilbakemelding fra ulike aktører siden forrige artikkel i Estate, fortsetter styrelederen.

UEV er for unge som arbeider i eiendomsbransjen i Vestland, blant annet eiendomsbesittere, utviklere, relevante offentlige myndigheter, arkitekter, entreprenører, advokater i  bransjen, rådgivende ingeniører og banker. Den øvre aldersgrensen er satt til 38 år for innmelding, og 40 år for utmelding. Det skal være et uformelt møtested.

– Kjennskap mellom aktørene kan gi merverdi og bedre samarbeid. Vi synes det er spesielt gøy at kommunen har valgt å ha en representant i styret, og være en aktiv aktør i foreningen. Dette gir et fint bindeledd mellom privat og offentlig sektor i miljøet, sier Romarheim.

Øvrige styremedlemmer i UEV er Henrik Herland (akkvisisjonssjef JM Norge), Ingrid Kyvig (advokat Harris Advokatfirma), Vegard Thunes Jørgensen (senioradvokat Wikborg Rein Advokatfirma), Jogeir Romarheim (prosjektutvikler Bonava Norge), Kathrine Ve (seksjonsleder PBE Bergen kommune) og Kristine Alice Kolstad Hirsti (advokatfullmektig Wikborg Rein Advokatfirma).

For mer informasjon om UEV, se hjemmesiden www.ungeiendomvest.no eller facebook.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste nyheter Vest-Norge

Blå Kors vil rive institusjon i Fjellsiden og bygge boliger for salg

Nyheter / fredag 27. november 2020

Denne eiendommen ga Sparebanken Vest en gevinst på 380 millioner

Nyheter / torsdag 26. november 2020

Disse Bergenseiendommene er nå i spill

Nyheter / onsdag 25. november 2020

Bergen huser 18 av Norges 200 største eiendomsselskaper

Nyheter / mandag 23. november 2020

Solgte kremtomt i Sandviken – nå vil de bygge her

Nyheter / mandag 23. november 2020

– Usikkert hvordan coworking i Bergen påvirkes over tid

Nyheter / fredag 20. november 2020

Nyhetsbrev Estate-Vest

Motta gratis nyhetsbrev fra estatevest.no