Estate Vest

Nyheter – Vest Norge

Styret i Ung eiendom vest.

Første treff for de unge i bransjen

Den nye foreningen Ung eiendom vest skal ha sitt første nettverkstreff i november.

Dag-Jørgen Saltnes

torsdag 10. oktober 2019 9:22 (Oppdatert 17. desember 2019 16:47 )

Det var i midten av september at Estate Vest skrev om den nye foreningen Ung eiendom vest (UEV), som skal samle de unge i eiendomsbransjen i Bergen. Foreningen skal skape en arena for nettverking for unge personer som jobber i eiendomsbransjen. Nå er det klart for åpningstreff den 14. november.

– Vi satser på et spennende og variert program, med foredragsholderne Daniel Siraj fra OBOS, Bjørn Frode Skaar fra Wikborg Rein, Jon Harry D. Årstad fra Newsec og Hilde Kristin Njøten fra Spacemaker. Hver av disse vil holde et kort innlegg om ulike aspekter ved eiendomsutvikling, sier styreleder Jogeir Romarheim i Ung eiendom vest.

Han forteller at bakgrunnen for foreningen var at det var et hull i «young-miljøene» innenfor eiendom.

– Bergenserne har vært flinke til å skape forum for unge i næringslivet, hvor man kan få faglig utvikling, nettverking og sosiale arrangementer. Blant annet har både finans- og fiskerinæringen egne organisasjoner for de unge. Med en så aktiv eiendomsbransje, savnet vi imidlertid en arena for byens fremtidige eiendomsaktører. I Oslo har Ung Næringseiendom over 1500 medlemmer, og vi satser på at eiendomsmiljøet på vestlandet er like sultne. Vi har fått mye god tilbakemelding fra ulike aktører siden forrige artikkel i Estate, fortsetter styrelederen.

UEV er for unge som arbeider i eiendomsbransjen i Vestland, blant annet eiendomsbesittere, utviklere, relevante offentlige myndigheter, arkitekter, entreprenører, advokater i  bransjen, rådgivende ingeniører og banker. Den øvre aldersgrensen er satt til 38 år for innmelding, og 40 år for utmelding. Det skal være et uformelt møtested.

– Kjennskap mellom aktørene kan gi merverdi og bedre samarbeid. Vi synes det er spesielt gøy at kommunen har valgt å ha en representant i styret, og være en aktiv aktør i foreningen. Dette gir et fint bindeledd mellom privat og offentlig sektor i miljøet, sier Romarheim.

Øvrige styremedlemmer i UEV er Henrik Herland (akkvisisjonssjef JM Norge), Ingrid Kyvig (advokat Harris Advokatfirma), Vegard Thunes Jørgensen (senioradvokat Wikborg Rein Advokatfirma), Jogeir Romarheim (prosjektutvikler Bonava Norge), Kathrine Ve (seksjonsleder PBE Bergen kommune) og Kristine Alice Kolstad Hirsti (advokatfullmektig Wikborg Rein Advokatfirma).

For mer informasjon om UEV, se hjemmesiden www.ungeiendomvest.no eller facebook.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste nyheter Vest-Norge

Har aldri hatt lavere ledighet

Nyheter / torsdag 28. mai 2020

Korona får vestlandsbedrifter til å endre forretningsmodell

Nyheter / onsdag 27. mai 2020

Skal kjempe for eiendomsbransjen

Nyheter / onsdag 27. mai 2020

Her skal det bygges 75 boliger

Nyheter / søndag 24. mai 2020

Vil bygge ut halve tomten og selge eller leie ut resten

Nyheter / onsdag 20. mai 2020

Verdens første nullutslippshavn kan gi stor byutvikling

Nyheter / tirsdag 19. mai 2020

Nyhetsbrev Estate-Vest

Motta gratis nyhetsbrev fra estatevest.no