Estate Vest

Nyheter – Vest Norge

DEALMAKERS: Tommy I. Hansen og Hanne Klæbo samarbeider etter at ABO Plan & Arkitektur har kjøpt 51 prosent av aksjene i Arkitektstudio Eldfrida Bull Bene.

Kjøper seg inn i arkitektfirma

ABO Plan & Arkitektur har kjøpt seg inn og blitt største aksjonær i Arkitektstudio Eldfrida Bull Bene.

Dag-Jørgen Saltnes

søndag 1. november 2020 22:17 (Oppdatert 28. november 2020 12:37 )

Arkitektfirmaet fra OS har kjøpt 51 prosent av aksjene i Arkitektstudio Eldfrida Bull Bene. ABO Plan & Arkitekters kjøp knytter arkitektmiljøene i Os og Bergen sterkere sammen. I den nye konstellasjonen skal Arkitektstudio Elfrida Bull Bene fortsette driften under merkevaren som er bygget opp. Samtidig skal særpreget og utviklingen i selskapet videreføres.

– ABO Plan og Arkitektur har lenge hatt store deler av sitt kundemarked i Bergen, og vil med dette strategiske grepet komme ennå tettere på markedet og våre oppdragsgivere. Vi har lagt en ganske ambisiøs plan med den videre utviklingen av Elfrida Bull Bene, og ser frem til å bidra med kunnskap og vårt nettverk, sier Daglig leder i ABO Plan og Arkitektur Tommy I. Hansen.

Han mener Arkitektstudio Elfrida Bull Bene AS markert seg som et sterkt fagmiljø innen arkitekturfeltet i Bergen, og sier at kontoret har solid kompetanse innenfor bolig, urban strategi og verneverdige bygg.

– Jeg er veldig fornøyd med at gründer av Elfrida Bull Bene, Sivilarkitekt Hanne Klæbo, har takket ja til å inngå dette samarbeidet, og ser frem til å utvikle selskapet videre sammen med ABO Plan og Arkitektur, fortsetter Hansen.

– Det føles som en riktig vei for oss å gå å bli en del av ABO Plan og Arkitektur AS, og vi ser frem til å kunne tilby våre kunder et tyngre tverrfaglig tilbud. Her blir vi en del av et større miljø samtidig som vi beholder merkevaren og jobber videre med vårt verdigrunnlag hvor utvikling har en stor plass. Vi har mye å tilføre hverandre, sier Klæbo og legger til at dette kommer til å bli spennende.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste nyheter Vest-Norge

Prisdryss i Bergen

Nyheter / søndag 29. november 2020

Bruker 415 mill på gammel skole

Nyheter / lørdag 28. november 2020

Blå Kors vil rive institusjon i Fjellsiden og bygge boliger for salg

Nyheter / fredag 27. november 2020

Denne eiendommen ga Sparebanken Vest en gevinst på 380 millioner

Nyheter / torsdag 26. november 2020

Disse Bergenseiendommene er nå i spill

Nyheter / onsdag 25. november 2020

Bergen huser 18 av Norges 200 største eiendomsselskaper

Nyheter / mandag 23. november 2020

Nyhetsbrev Estate-Vest

Motta gratis nyhetsbrev fra estatevest.no