Estate Vest

Nyheter – Vest Norge

LIDENSKAP: Fredrik Isdal, Roger Edvardsen og Thomas Dale sier de har en lidenskap for næringseiendom.

Solgte BEFAS for 4 år siden – nå har 3 av dem startet på nytt

Gründerne av Estate Management AS skal ha en kontrollert vekst, og har ambisjoner om å bli kompetansehuset i Bergen innen drift og forvaltning av eiendom.

Tore Årdal

mandag 7. desember 2020 21:47 (Oppdatert 24. februar 2021 23:55 )

I 2016 skrev Estate Nyheter at BOB hadde kjøpt hele aksjeposten i Bergen Eiendomsforvaltning AS – BEFAS. Da hadde BEFAS  60 ansatte, og var – og er fremdeles – blant de ledende selskapene innen sitt segment i Bergen. Etter kjøpet var BOB blitt en komplett leverandør av tjenester til både boligselskaper og næringseiendom.

Selskapet ble stiftet i 1998 av Fredrik Isdal. Roger Edvardsen og Thomas Dale var blant de første ansatte. Gründerene fortsatte i virksomheten under BOB sitt eierskap. I mai i år etablerte de imidlertid ett nytt selskap; Estate Management AS.

– Vi har en lidenskap for næringseiendom, og følte vi kom litt for langt vekk fra leveransen. Vi er sikker på at drift og forvaltning av eiendom kan gjøres smartere, sier Roger Edvardsen.

Gjennom selskapet ønsker de å utfordre det etablerte, men på en slik måte det kommer kundene til gode. Eksempler på dette er digitalisering og bruk av teknologi.

– Teknologien er i markedet, men så er spørsmålet hvor modent det enkelte bygg er for de ulike løsningene. Eierne vet ikke alltid hva som passer til deres eiendommer, og så ender de kanskje opp med en duppeditt som ikke er kompatibelt med for eksempel ventilasjonsanlegget, sier han.

Hvilke ambisjoner har dere med selskapet?

– Målet er å vokse kontrollert, slik at vi ivaretar leveransene til kundene. I tillegg skal vi være best på det vi holder på med, og dermed bli kompetansehuset i Bergen innen drift, forvaltning og vedlikehold, sier Thomas Dale.

Fra februar av vil det være seks ansatte i selskapet, og i løpet av resten av første halvår skal de ansette ytterligere tre personer.

– Vi har allerede signert en rekke betydelige kunder, og føler oss sikre på en videre god vekst. Hele forretningsmodellen vår skal tilpasses kundene, sier Edvardsen.

De tre gründerne har bred erfaring med forvaltning, drift og vedlikehold av hoteller, kjøpesentre og alle typer næringsbygg.

– Med nærhet, reell innsikt og hardt arbeid maksimerer vi dine verdier. Vi gleder oss til å bistå deg enten behovet er et par timer byggdrift per uke eller total forvaltning, heter det på selskapets hjemmeside.

– For oss handler god forvaltning om å maksimere eiendommens potensialer, det gjør vi ved å holde kostnader nede og inntekter oppe. For å lykkes over tid er god ivaretakelse av leietakerne selve nøkkelen til suksess. Ved å investere i leietakerens trivsel bygger man lange sunne relasjoner som begge parter vil ha glede av i lang tid. Vårt mål er å bidra til at våre kunder får lojale leietakere, som blir gode ambassadører for eiendommen – vi kaller det verdiskapende forvaltning.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste nyheter Vest-Norge

«Naturlig for BOB å engasjere seg i den fremtidige byutviklingen på Dokken»

Nyheter / mandag 4. juli 2022

Søker inntil 9.500 kvm i Bergen

Nyheter / mandag 4. juli 2022

Her vil Trond Mohn og Selvaag Bolig bygge opp mot 250 boliger

Nyheter / torsdag 30. juni 2022

Bergen Parkering dro inn 150 mill. i inntekter

Nyheter / tirsdag 28. juni 2022

VestenFjeldske Eiendom fikk leieinntekter på 120 millioner

Nyheter / tirsdag 28. juni 2022

LPO tar kontrollen over FAVN arkitekter

Nyheter / fredag 24. juni 2022

Nyhetsbrev Estate-Vest

Motta gratis nyhetsbrev fra estatevest.no