Estate Vest

Nyheter – Vest Norge

RIVER: Norgesgruppen er i ferd med å rive deler av det gamle ASko-bygget på Midtun. (Foto: Torgeir Hågøy)

Norgesgruppen i gang med renoveringen på Midtun

Norgesgruppen er i ferd med å rive deler av det gamle Asko-bygget på Midtun. Neste år satser de på åpning av nye butikker.  

Torgeir Hågøy

onsdag 20. juni 2018 6:52 (Oppdatert 10. oktober 2018 8:32)

Siden Norgesgruppen flyttet hovedlageret sitt til Arna i 2007, har det svære lagerlokalet på Midtun stått mer eller mindre tomt. Nå har imidlertid Norgesgruppen satt i gang arbeidet med å rive deler av det forfalne bygget.
– Vi river den gamle trebygningen og varemottaket, mens resten av bygningsmassen skal bli stående, sier Edvin Nilsson, regiondirektør i Norgesgruppen Vest, til Fanaposten (Abo).

Byggene inngår i et nytt næringsområde, det såkalte Stortorget. Første del av planen er allerede gjennomført der som Byggmax, Hageland og Jysk nå har flyttet inn.
– Vi gjennomfører nå reguleringsplanen for området, det vil si at det blir en totalrenovering av det gamle lagerlokalet. Her vil det åpne en byggevareforretning og en dagligvarebutikk, sier Nilsson.

Han røper overfor avisen at det vil bli Kiwi-butikk i bygget, mens han foreløpig ikke vil ut med hvilken byggevareforretning som skal inn der. Fra før er både Obs Bygg og Byggmax etablert i området.
– Det viktigste er at vi får oppgradert bygningsmassen. Siden vi flyttet til Arna i 2007 har det stort sett stått tomt, og det har naturlig nok forfalt. Nå blir det en totalrenovering både innvendig og utvendig der stort sett alt må skiftes, inkludert både rørstrekk og det elektriske, sier Nilsson til Fanaposten.

(Visited 600 times, 2 visits today)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste nyheter Vest-Norge

Ambisiøst boligprosjekt på Nordnes

Nyheter / fredag 16. november 2018

Vil bygge 48 leiligheter i Fana

Nyheter / torsdag 15. november 2018

Storprosjekt på Kokstad

Nyheter / onsdag 14. november 2018

Kygo med planer for Bergens dyreste bolig

Nyheter / onsdag 14. november 2018

Solgte sjøeiendom ved byfjorden

Nyheter / tirsdag 13. november 2018

Nå tar det av i Bergen

Nyheter / mandag 12. november 2018

Nyhetsbrev Estate-Vest

Motta gratis nyhetsbrev fra estatevest.no