Estate Vest

Nyheter – Vest Norge

RIVER: Norgesgruppen er i ferd med å rive deler av det gamle ASko-bygget på Midtun. (Foto: Torgeir Hågøy)

Norgesgruppen i gang med renoveringen på Midtun

Norgesgruppen er i ferd med å rive deler av det gamle Asko-bygget på Midtun. Neste år satser de på åpning av nye butikker.  

Torgeir Hågøy

onsdag 20. juni 2018 6:52 (Oppdatert 10. oktober 2018 8:32)

Siden Norgesgruppen flyttet hovedlageret sitt til Arna i 2007, har det svære lagerlokalet på Midtun stått mer eller mindre tomt. Nå har imidlertid Norgesgruppen satt i gang arbeidet med å rive deler av det forfalne bygget.
– Vi river den gamle trebygningen og varemottaket, mens resten av bygningsmassen skal bli stående, sier Edvin Nilsson, regiondirektør i Norgesgruppen Vest, til Fanaposten (Abo).

Byggene inngår i et nytt næringsområde, det såkalte Stortorget. Første del av planen er allerede gjennomført der som Byggmax, Hageland og Jysk nå har flyttet inn.
– Vi gjennomfører nå reguleringsplanen for området, det vil si at det blir en totalrenovering av det gamle lagerlokalet. Her vil det åpne en byggevareforretning og en dagligvarebutikk, sier Nilsson.

Han røper overfor avisen at det vil bli Kiwi-butikk i bygget, mens han foreløpig ikke vil ut med hvilken byggevareforretning som skal inn der. Fra før er både Obs Bygg og Byggmax etablert i området.
– Det viktigste er at vi får oppgradert bygningsmassen. Siden vi flyttet til Arna i 2007 har det stort sett stått tomt, og det har naturlig nok forfalt. Nå blir det en totalrenovering både innvendig og utvendig der stort sett alt må skiftes, inkludert både rørstrekk og det elektriske, sier Nilsson til Fanaposten.

(Visited 600 times, 1 visits today)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste nyheter Vest-Norge

Jakter næringstomter i og rundt Bergen

Nyheter / onsdag 20. februar 2019

Vil ha 32 millioner på Kokstad

Nyheter / tirsdag 19. februar 2019

Har nesten 500 mål å boltre seg på

Nyheter / mandag 18. februar 2019

Skal selge storbygg

Nyheter / fredag 15. februar 2019

Regionens hus er satt på vent

Nyheter / torsdag 14. februar 2019

Businessparken begynner å ta form

Nyheter / tirsdag 12. februar 2019

Nyhetsbrev Estate-Vest

Motta gratis nyhetsbrev fra estatevest.no