Estate Vest

Nyheter – Vest Norge

Fra venstre Newsec-partner Kjersti Stovner, megler Øyvind Engan, megler Fredrik N. Mohn og daglig leder i Newsec AS, Jon H. Dahlberg Årstad.

– Vi er nå i full gang i Bergen

Flere av Newsecs nasjonale og internasjonale kunder er interessert i Bergen-markedet.

Dag-Jørgen Saltnes

onsdag 31. oktober 2018 8:07 (Oppdatert 12. april 2019 16:17)

– Vi er nå i full gang i Bergen. Det er Norges nest største by og har lenge vært et lukket marked. Våre kunder går inn i Bergen, både utlendinger og nasjonale aktører. Da er det naturlig for oss å følge etter, sier adm. direktør Jon H. Dahlberg. Årstad i Newsec.

Han har inngått et samarbeid med Fredrik N. Mohn og Øyvind Engan, som tidligere jobbet sammen i Kapa Næring. Etter at Mohn etablerte sitt eget næringsmeglerforetak, har han fått med seg Engan og Newsec på satsingen. Newsec er ikke med på eiersiden.

– Vi må ha en lokal organisasjon som dekker markedet og har god kontakt på lokalt nivå. Samtidig har vi i Newsec god kontakt på nasjonalt og internasjonalt nivå. Vi ser også at markedet profesjonaliseres, og vi er en aktør som er tjent med denne utviklingen, sier Newsec-sjefen.

I går hadde Newsec et frokostseminar i Bergen, med rundt 60 deltakere fra eiendomsbransjen. Der fortalte analysesjef Øyvind Johan Dahl at trenden i transaksjonsmarkedet er at stadig flere utenlandske investorer ser etter eiendom utenfor Oslo, og det er flere som er interessert i Bergen.

– Vi ser at nordiske aktører går til Bergen når de skal investere utenfor Oslo. Samtidig går flere av de ikke-nordiske aktørene til Stavanger, sa analysesjefen.

Øyvind Engan har stor tro på partnerskapet med Newsec.

– Vi er veldig fornøyd med at vi har Newsec i ryggen med deres norske og nordiske apparat. Vi kommer i kontakt med flere potensielle kunder og får tilbudt et bedre produkt, sier Engan.

Han forteller at Bergen-markedet er blitt fordelt på flere aktører den seneste tiden, og det er mer åpent for nye aktører.

– Vi jobber også tett med Newsec Basale. Vi jobber på tvers og ser stor gevinst i det samarbeidet, sier Engan.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste nyheter Vest-Norge

Fyller på med leiligheter i Åsane

Nyheter / onsdag 24. april 2019

Gjennomførte storstilt renovering

Nyheter / tirsdag 23. april 2019

BOB satser på byggdrifterne

Nyheter / tirsdag 23. april 2019

Fikk nei til 40 boliger

Nyheter / mandag 22. april 2019

Nå kommer proptech-teknologi som gjør byggene effektive og smarte

Nyheter / tirsdag 16. april 2019

Adolfsen-brødrene posisjonerer seg i Arna

Nyheter / mandag 15. april 2019

Nyhetsbrev Estate-Vest

Motta gratis nyhetsbrev fra estatevest.no